Milyen színt válasszunk ház külső színnek ami praktikus, de szép és tartós is? Neked milyen tetszik? Képet megköszönök.
Tojasfeher.
Tuntesd el tobb kmes korzetben az autokozlekedest,mert a gazok elszurkitik a falat.
Vagy tukorfenyes gres jarolappal burkold le es lemosod evente.
A fehéret felejtsd el, hiába divatos, nem tartós.
Az utcánkba ilyen társasházakat építettek és pár lakásba még be se költöztek de már nem olyan szép fehérek, mint tavaly amikor készen lettek. Pedig alig van forgalom az utcában, családi házas övezet.
Nézz körbe milyen a házak színe és válassz olyat ami neked is tetszik napfényben. Nagyon más egy színpalettán.
Mielőtt megveszitek az összes festéket, először kevertess/vegyél egy kis doboznyit abból a színből amit választottál! Fessetek le vele egy kis részt a házon vagy egy külön darab valamin amit odatesztek a ház falához, hogy meg tudd nézni milyen lesz az a kiválasztott szín ha ott lesz a házadon.
nem tudok elég hálás lenni a kivitelezőnknek, hogy erre rábeszélt minket, mert amit mindketten a legjobbnak gondoltunk a párommal és olyan barnás, barackos színnek szántuk, az konkrétan lilás-rózsaszínes volt a ház oldalán a napfényben. nevetségesen nézett volna ki önmagában is, pláne hogy az ajtók, ablakok, térkövek meg a lábazat színét teljesen ütötte volna.
Fehér nem lesz. A környező házak többsége bézses árnyalatú, gyakorisága miatt sem tetszik. Szürke tetszene, de én is gondoltam rá, hogy olyan mintha nem lenne befejezve. Állítólag a sötétebb színek a naptól nem egyenletesen fakulnak. Egyébként nincs túl nagy forgalom az utcában és szabályzatról sem tudok. Tetőt is cserélünk, ahhoz is passzolnia kell, de a téglaszínt nem szeretem. Világosbarna, mogyoró, homokszín …ezekben gondolkodom.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!