Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Építőipar összeomlott már?

Építőipar összeomlott már?

Figyelt kérdés
vagy összefog hamarosan ?
2023. jún. 5. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek.

Bár sok helyen visszaesett a forgalom, több kis cég is csődöt jelentett, illetve az állami beruházások egy része is stagnál, de előbb utóbb megjönnek az EU-s pénzek, ennek következményeképpen a nagy beruházások el fognak indulni, illetve jogosan várnak az emberek egy újabb támogatási rendszerre, ami kedvezni fog a lakossági munkavállalóknak.

Az biztos, hogy most egy kicsit átalakul, és sok hirtelen jött szaki kiesik, de ez nem feltétlenül rossz.

Nekünk heti szinten vannak újabb megkereséseink a mai napig, és már így is előre be vagyunk táblázva.

2023. jún. 5. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:

+kieg

Azt viszont nem tudom, hogy azok az emberek, akik most tanulnak szakmát milyen helyzetből indulnak majd. Ha nem lenne semmi közöm az építőiparhoz én biztos, hogy nem gondolkoznék most ilyen irányú képzésen.

2023. jún. 5. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
csütörtökön fog
2023. jún. 5. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem a kezdő szakmunkásoknak kedvezett az építőipar de aki most lép be az most hatványozottan hátrányos helyzetből indul.
2023. jún. 7. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én ÁCS-ként ezt nem igazán veszem észre. Még mindig sok a megkeresés.
2023. jún. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!