40 méter hosszú betonkerítés építésének kb. mennyi a teljes költsége kivitelezéssel együtt?
Figyelt kérdés
Jelenleg maximum 2 millió forintot tudok rászánni anyagköltséggel és kivitelezéssel együtt. Ekkora összegért találhatok kivitelezőt Pest megyében?2023. máj. 20. 17:21
2/5 anonim válasza:
Csak az anyagköltség kb 2 Milla.
3/5 anonim válasza:
pár hete kértem árajánlatot győr környékén.
20500 ft/fm 2 méter magassan anyag+munkadíj, 24500 ft/fm 2,5 méter magas anyag+munkadíj. Magyar gyártmány, alap beton szürke szín a mintától függetlenül. Az anyagában színezett feláras.
Ehhez jön még hozzá a szálítási díj 10fm 2 tonna. Nekem 30 kmre 60000-et mondtak 25 fm 2,5m kerítésre.
Ha pest megyében sokkal drágábakk, akkor messzebbről kell keresni rá embert!
5/5 anonim válasza:
itt pest megyében 30ezres folyóméter ajánlatok jöttek
de kifogtam 22ezerért, holnap jönnek telepíteni
szóval akár 1 millából is kihozható, ha utána mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!