Egy 15 négyzetméteres emésztő gödör alkalmas 15 köbméter szennyvíz befogadására?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 20:52
2/5 anonim válasza:
Altalanos iskola kb. hatodikos anyag. Elkepeszto...
3/5 anonim válasza:
alapterületxmagasság= befogadható mennyiség köbméterben...
Ez bizony hatodikos tananyag.
A kérdező esetében a 15 négyzetméteres gödör legalább 1 méter, de jobb ha kettő méter mély...akkor igen, alkalmas.
4/5 anonim válasza:
Inkább a szennyvizet is csak négyzetméterenként engedjétek le, nehogy elöntsön titeket a saját sz6rotok.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyire szívja el. Ha régi, akkor már sokáig tart, amíg felszívódik a cucc a talajba belőle. Ez napi mennyiség lenne?
Egyébként a térfogatszámítást a munkahelyemen 10-ből 2 talán tudná, de egy magyar mondatot nem tudnak hiba nélkül leírni, aztán mégis ritka az 1 milla nettó alatti fizetés. Jó a vezetői képességük, és sokat sportolnak, magasok. Nem kell helyesírás. Én ezen a traumán már túljutottam, nekem alig 600 csak, mert kijavítom őket, főleg logikai sületlenségekben (programozással és elektronikával foglalkozom ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!