Üdv Mindenkinek. Lemezgarázs hőszigetelését ki milyen módon végzi el, hungarocel felragasztás, rögzítése?
tetőlécet csavarozok a vázszerkezetre, így belefér 5 cm kőzetgyapot, és 12mm osbvel burkolom a falakat, mennyezetet gipszkartonnal.
a beton és a váz találkozásánál a vízszigetelésre még nem találtam biztosan jó megoldást.
A belső oldalon ne feledkezz meg a pára zárásról.
Vékony alu lemez popszegeccsel rögzíve, vagy fémgőzölt fólia ragasztva, mint a tetőtereknél.
Ha a külső oldalon hézagokat hagysz, az hőtechnikailag ugyan nem probléma, de rovar-, és egérhotel is válhat belőle.
Kívül hullámlemez átfedássel, belül pozdorja lemez. A kettő között faoszlopok, ezek tartják. Az oszlopok közt hungarocell táblák. A pozdorja (faforgács) lemez hungarocell felöli oldalára kátránypapirt ragasztottam párazáróként. A faoszlopokat beépítés előtt átitattam gombásodás elleni lakkal, és lekentem kátránnyal. Utálják az állatok, bogarak a kátrányt.
Nem garázsnak használom, hanem tárolóként, de eredetileg garázsnak készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!