Ötrétegű csövet szabad-e 10 emeletes panelban fűtéshez használni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 16:23
1/3 anonim válasza:
Éppenséggel nem tilos, kb. 90 °C-ot bír és 10 bar nyomást, távfűtési rendszerben ennyi sosincs. Talán falon kívül nem a legszebb megoldás.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sok helyen olvasom szerelők honlapján, hogy büszkén írják a steelperss rendszert. Nem értem miért. Nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem a hegesztett, menetmetszett-csavarozott és az ötrétegűvel szerelt is jobban néz ki. Szóval bármi jobban néz ki (számomra, ez szubjekztív nyilván), csak persze a legfontosabb nem az, hogy hogy néz ki, hanem hogy mennyire tartós, meg mennyire könnyű hiba nélkül szerelni.
2023. ápr. 25. 17:07
3/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy földszinten vagy a 10.ken dolgozol vele .Preciz munka legyen,és akkor 100 évig is jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!