Mivel helyettesíthető a vaskereskedésbeli betonacél, és az honnan szerezhető be valójában?
Ki vagyok akadva a 2500 - 3000 forintos szálvas árakon (12-es), de a méh telepen már nem hajlandóak még a lomisvasat sem eladni..
A betonba kerülő vas már lassan drágább mint a beton?
Mit lehet ezzel kezdeni?
39, köszi, azóta már megvagyok vele, végülis kénytelen voltam megvenni azt a 8 szálat, egy pincébe bevájt lépcső oldalfalai lettek felbetonozva, a lépcső már kész egy ideje. Meg felette a falba/féliga födémbe az áthidalást csináltam meg, de azt 1cm-vastagfalú U gerendával amibe még a maradék 12-es betonvasakat hosszába emeléssel belehegesztettem. Sógorral cseréltem megmaradt zárszelvény darabokat a gerendára...
Ilyen árak mellett lakossági részre szerintem simán lenne létjogosultsága egy ilyen alapanyag cserebere oldalnak, legalábbis azoknál akik nem úgy vannak vele hogy a "pénz nem számít".
Nincs gyászbukom, nem szeretem az elveit, régebben volt csak szolgálati telefonra, azt meg lecserélték szóval nem bírt telefonszámon követni meg ellenőrizgetni az NSA aztán kuka. A googlefiók is így járt kb.
Azóta csak olyasmit használok ami megy telefon meg helyadatok meg mobilszám bankszámlaszám meg a sggemlukának a profilképe nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!