Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mivel helyettesíthető a...

Mivel helyettesíthető a vaskereskedésbeli betonacél, és az honnan szerezhető be valójában?

Figyelt kérdés

Ki vagyok akadva a 2500 - 3000 forintos szálvas árakon (12-es), de a méh telepen már nem hajlandóak még a lomisvasat sem eladni..

A betonba kerülő vas már lassan drágább mint a beton?

Mit lehet ezzel kezdeni?

2023. ápr. 12. 08:05
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

19!

Olvass! Gondolkodj!

[link]

[link]

2023. ápr. 12. 22:08
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

19# Műanyag vagy más kopozit. Attól, hogy nem tudsz valamiről, létezik.

Több változata, mérete is van. Eltérő, funkciótól, betontól függő mennyiségi adagolással.

Ezek a szálerősítésű betonok adalékanyagai. Régebben "acélhajat" adtak a betonhoz, de ma már nem, túl drága lenne.

Egy kis bizonyíték ha még nem győzött volna meg a sok komment.

[link]

2023. ápr. 13. 00:09
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy miért próbáljátok meggyőzni amikor mindent jobban tud, hiszen már disznóólt is építettek.
2023. ápr. 13. 09:44
 24/43 A kérdező kommentje:
Miért te mit építettél magadtól?
2023. ápr. 13. 09:47
 25/43 A kérdező kommentje:
Szerintem még egy nyúlólat se raktál össze...
2023. ápr. 13. 09:47
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te pont az a tipikus vidéki parasztember vagy, akiknek csak a pénz számít, akik lenézik azokat akik pl. városiak, tanultak, utaztak vagy normálisan építkeznek, mert ez nálatok mind mind kidobott pénz.

Ti csak próbáltok mindent okosban elintézni, mert belebetegedtek, ha valamit bolti áron kellene megvenni.

A kocka Ladát kiállítjátok a ház elé, hogy mindenki jól lássa, hogy futotta rá, miközben bicikli/gázpalack kombóval közlekedtek, mert a benyát már sajnáljátok a Ladától.

A házatok is úgy épült, hogy pont ugyanolyan legyen mint a szomszédé, csak 20 centivel magasabb legyen, hogy tudjatok ezzel villogni a vegyesboltban meg a kocsmában.

Eközben a disznóól melletti lepukkant nyári-konyhában éltek a legyek milliárdjai között, mert a nagy ház az csak mutogatni van.

Jártam ilyenben, ahol pl. a fürdőszobákban csipke volt a mosdók és a kádak szélén mert az jól mutat, de az udvar közepén lévő hokedlire tett lavórban mosdottak.

Gondolom, hogy még az sem ment ki nálatok a divatból, hogy minden kerítésoszlopra színes műanyagflakonokat húztok, a kertben a legszebb dísz a színesre festett autógumik halmaza, és a virágok mellett is kiégett neoncsövekből vannak a karók.

Tudjuk, hogy "vidéken más a szép" ahogyan a Hadházi nevű kitűnő humoristánk is megjegyezte oly bölcsen.

2023. ápr. 13. 10:10
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
A neoncsövek nekem tetszenek...
2023. ápr. 13. 14:24
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

27.

Haladj a korral!

Már vannak korszerűbb ledesek. Azok mégiscsak jobban mutatnak virágkaróként.

2023. ápr. 13. 21:53
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
27# A legnagyobb a használt autógumi külsőbe ültetett növény + neoncső viragkaró hozzá 🤣😛🤓. Budapesten, tőlünk két házzal arrébb az utcán még ma is van ilyen, igaz neon nélkül, de "szépen" gondozott.
2023. ápr. 13. 21:54
 30/43 anonim ***** válasza:
58%

29.

:)

2023. ápr. 13. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!