Ha van opció,akkor kettőre zárjátok az ajtót?
Figyelt kérdés
vagy inkább tobb ponton záródó ajtó van felrakva? Esetleg a normál kilincses zár es mellé meg egy kallantyús?2023. márc. 28. 13:43
1/10 anonim válasza:
Sosem értettem a kettőre zárást, aki 1-et elfordít, az 2-t is.
2/10 anonim válasza:
Egyszer zárom be, kettöre soha, és semmi mást nem használok.
4/10 anonim válasza:
3 zárunk van, ha elmegyünk mindet zárjuk, éjszakára 2-t, kulcsot benne hagyva, nappal csak egyet
5/10 anonim válasza:
"Sosem értettem a kettőre zárást, aki 1-et elfordít, az 2-t is."
Mindig is érdekelt, hogyha háromszor is lehetne fordítani, akkor zárná valaki háromra is? Hol a határ, amit már a többség értelmetlennek tart?
6/10 anonim válasza:
a hevederzárunkon vagy 5-öt kellett tekerni 😅
7/10 NTBS válasza:
Kettőre szoktam, mert így tanultam.
8/10 anonim válasza:
Én fordítok 2-t, a kulcsot beteszem egy ládába, bezárom egy másik kulccsal, a ládát beteszem egy másik ládába és azt is zárom, ezt a műveletet kb 20-szor megcsinálom. A kulcsokat eltöröm és elégetem, a ládát a tengerbe dobom, plusz be is deszkázom az ajtót, plusz vasrácsot is teszek rá, amire 10 lakat kerül, a lakatok kulcsai is ládába kerül (és a láda is ládába), aztán megsemmisítésre.
9/10 anonim válasza:
Én fotocellás ajtót használok, úgy alakítottam ki a bejáratot, hogy utána rögtön legyen egy fotocellás ajtó, ami az erkélyre vezet a 10. emeleten, így ha a betörő faltörő kossal törne be, akkor kinyilna az ajtó és a lendület vinné is le a betörőt a földszintre akkor is ha nem akarja :D Én meg integetek neki :D
10/10 anonim válasza:
Én ha messze magyek 2re zárom. Mind2 zárat. A zártörés ellen nem véd, de bizonyos fajta támadásokat megnehezít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!