Ez hány napos munka egy embernek?
Figyelt kérdés
Van egy 120 négyzetméteres beton alap körben, amit ki kell tölteni földdel, kb 50 centi vastagon, csak talicska és lapát játszik, 10-15 méterre kell tolni a földet. Egy ember. Ne kérdezzétek hogy miért, szimplán az idiótaság és a sóherség találkozik.2023. márc. 22. 21:04
1/11 NTBS válasza:
Attól függ mekkora a gyakorlata.
2/11 anonim válasza:
Az hogy 1 ember megcsinálja 3 nap alatt, vagy hogy 3 ember 1 nap alatt számít valamit?
Ugyanannyit kell kifizetni...
3/11 anonim válasza:
Szerintem minumum 1 hét.
Aki nem akar fizetni hogy valaki bobcattal odavigye az akkor sokat fog raaldozni a szabadidejebol.
#2 szerintem az illeto sajat maga akarja megcsinalni es nem fizet senkinek
5/11 A kérdező kommentje:
Igen döngölő béka +1nap ezen felül.
2023. márc. 23. 06:42
6/11 anonim válasza:
Ez nagyjából 60 m3 föld.
Napi 8-10 m3-t lehet megcsinàlni. De az idő előrehaladtával a fáradás és a vízhólyagok miatt inkább csak a napi max 8 lesz meg.
7/11 anonim válasza:
Talajcserére a kertész most adott ajánlatot, abban a friss feketeföld behordása kézzel + terítés 6000/m3 árral van listázva. Nyilván nálad nemmfeketeföld, hanem kemény töltőföld, plusz nem csak el kell teríteni hanem be is kell tömöríteni, így szerintem 7000ft/m3- el számolj, bruttó föld m3-enként!
8/11 anonim válasza:
Akkor nem diplomás kertészt kell kérni, akinek kb fél évnyi munka :D
Kőműves 2000ft per m3 ért megcsinálja
9/11 anonim válasza:
8!
Tudod mikor találsz erre 2000/m3 ért kőművest.
10/11 anonim válasza:
Nálunk a sittet kb ennyiért csinálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!