Egy dolgozó, robotoló embernek nincs szabad akarata?
Mindenkinek van választási lehetősége. Aki dolgozik, robotol azt választotta hogy ne haljon éhen. Aki meg gazdag tehetős annak más dolgokban kell döntést hoznia.
egyik kategóriának sem egyszerű.
egyébként mit keres a kérdésed az ezotéria témakörben? ez inkább emberi tulajdonság kategória lenne.
Már úgy nincs ahogy akarnánk hogy legyen 😁
Amiben van szabad akaratod, hogy megválaszthatod, mire fókuszálsz munka meg robotolás közben.
Senkinek sincs szabad akarata, a döntéseinket a minket ért tapasztalatok és külső hatások alapján hozzuk meg. Azt, hogy milyen tapasztalatok érnek, nem te határozod meg!
Ebben a világban a szabad akaratod kimerül a szabad megtapasztalásban, amit a szabad akarat illúziójával élsz meg.
Szerintem nincs szabad akarata
Valamiért belekényszerül hogy a szar robotmunkát csinálja és ebből nincs kiút.
Az pedig hogy szegénynek született és nem tud kitörni és robotolnia kell minden nap már a sorsa része.
7es én folyékonyan beszélek angolul, soha nem találtam olyan normális munkát ahol ezt kamatoztathatnám….
Hacsak nem arra gondolsz hogy kimegy valaki Angliába mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!