Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Van-e tapasztalat a PVC Sinus...

Van-e tapasztalat a PVC Sinus hullámlemez alkalmazásáról?

Figyelt kérdés

Terasztetőre szeretnék PVC Sinus hullámlemezt használni úgy, hogy OSB lapot tennék alá. A felrakásról találtam videót, tudom hogy van néhány speciális fogás és eszköz hozzá. A tulajdonságairól minden jót írnak, de a gyártónak, kereskedőnek ez a dolga. Engem a valós tapasztalatok érdekelnek, de ilyet nem találtam.

Köszönöm.

#PVC hullámlemez #PVC hullámlemez tapasztalatok
2023. febr. 25. 11:09
 1/1 gungasam ***** válasza:
Ha már OSB volna alatta , akkor átlátszatlan. Ha már átlátszatlan akkor sokkal masszívabb a pala hullámlemez. Időtállóbb, a felső oldala festhető, így csak egy réteg és nem tud közémenni sem parazita sem rágcsáló, sem szemét. nekem áttetsző hullámlemez van a hétvégi ház terasza felett. A törékenysége miatt nehéz volt szerelni. Sűrű lécezés, lecsavarozás kell, hogy ne loboghasson ha erős a szél. nehezen tudtam az ereszcsatorna felöli széleket lecsavarozni. A palával(bár súlyosabb) nem volt ennyi gond , azt nehezebben mozgatja meg a szél, meg én is.
2023. okt. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!