Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Használ vki Huawei gt3 okosórá...

Használ vki Huawei gt3 okosórát? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Minden alkalmazása fut Mo- n?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 09:47
 1/1 Baracuda1989 válasza:

Én a Huawei GT3 46mm-es verzióját használom. Az átmérőt azért jelöltem,mert a 42 mm-es verziónak kevésbé jó az üzemideje.

Nem mindent lehet Magyarországon használni, talán csak a fizetést nem.

Egyébként én nagyon megszerettem. Kb 12 napig bírja az akksija átlagos használat mellett. Nálam csak a pulzus mérés folyamatos, a véroxigén,bőr hőmérséklet mérés nem folyamatosra van állítva.

Androidos telefonom van, letölthető rá alkalmazás,amivel össze lehet szinkronizálni a telefont és az órát, programokat lehet telepíteni az órára, vagy szamlapokat (rengeteg van).

Amit hiányolok: nem lehet módosítani az óra csengőhangját. Remélem, idővel frissíteni fogják az op.rendszert, ezáltal ennek lehetősége is elérhetővé válik.

Ha még kell infó, kérdezz nyugodtan.

2022. dec. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!