Adidas7 kérdése:
Nemrég lett kész a mobilgarázsunk ami alatt, azaz a beton és a fém között befolyik a víz, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Gondoltam már hogy belül végig kikenem szilikonnal de biztos vannak más lehetőségek is2022. dec. 4. 15:09
11/15 anonim válasza:
Pont most akartam a kérdést én is feltenni, de mivel már van egy, ezért ide írom.
7x7 méteres mobilgarázs lett most építve beton alapra, viszont a garázs alján befolyik a víz a zártszelvény és a beton között. Mivel lenne ajánlott ezt tömíteni? Ajánlottak gumiszalagot, de nem tudom az mennyire időtálló. Youtube-on van videó, ahol ilyen sziloplaszt szerűséggel tömítettek, viszont arról sincs infóm, hogy mennyire bírja télen a mínuszokat, nyáron a hőséget.
Van már valakinek bevált ötlete erre a problémára?
13/15 anonim válasza:
Mi víz vetőt csináltattunk aluminium lemezből ami levezeti a vizet a földre. Ahol meg találkozik a lemez meg az Alu ott kifújtam szilóval, azóta nincs bent víz.
14/15 A kérdező kommentje:
Lett mindkét oldalt csatorna ami már nagyban segített, aztán körbe ki lett szilikonozva, de csak kívűl, mert ha belül is csinálod és közte párásodik elkezd rohadni. Azóta nem folyik be semmi.
febr. 8. 17:58
15/15 anonim válasza:
A szilóval megszívod... Nem alkalmas arra amire használtad, kb évente le kell majd vakarnod és újjra tömíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!