Fali turbós kazán, VÍZSZINTES kémény kivezetésénél befolyik a víz nagy esőben,mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A kéményvég, ami lenne hozzá, függőlegeshez való. A takarólemez, ami eredetileg rajta volt,műanyag, és el is van deformálódva, nem alkalmazható... Gyanús, hogy a vízszintes kémény cső nem egészen vízszintes, befelé lejthet. Alakíthatóság miatt jelenleg a belső cső, hosszabb, kilóg, sztem az vezeti be a vizet. gondolkodtam vlm sziló szerű tömítőpasztában a faláttörés, és cső közé, de ugye ha a kicsi,belső vezeti be, akkor ugyan kell, de nem oldja meg a problémát...a belső cső nem lehet rövidebb, mint a külső, hiszen az égéstermék a kicsin megy ki, és a nagy körülötte ami beszívja a frisset. tudtommal. Cső szögén nem nagyon piszkálnék, a kazán 150 kg, és véletlen sem "törném" meg a füstgáz útjának tömítettségét... Nagyon köszi, ha építő ötleteket olvashatok. :D2022. szept. 3. 19:23
1/9 anonim válasza:
Ajánlanám azt megkeresni,aki ezt így csinálta meg-Hozza helyre a híbát.
2/9 anonim válasza:
"a kazán 150 kg," Mekkora az a turbós kazán?
Amúgy jöjjön vissza az aki csinálta.
3/9 anonim válasza:
Fali kazán és 150kg?! Milyen típus, mert ilyet még én sem láttam? Vannak nagy ipari kazánok, amik tömbházak fűtésére valók. Azok lehetnek ilyen tömegűek, de azokat rendszerint nem falra szerelik.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a sok lényegretörő, segítő választ. :( hogy miért van ennyi értetlen ember? mit nem lehet érteni azon, hogy építő válasz?? Nyilván nem opció a visszahívás, és tökéletesen mindegy, hogy 10, 150, vagy netán 3500 kg, a kérdés szempontjából irreleváns. Lenne vlknek esetleg értelmes ötlete?
2022. szept. 4. 12:02
5/9 anonim válasza:
Kérdező!
Egy sokeszű arrogáns farok vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
milyen igazad van. Téged meg nem minősítelek. :D és a Te válaszod a leghasznosabb. :D
2022. szept. 4. 13:32
7/9 anonim válasza:
Figyelj nem véletlenül írtam, hogy hívd vissza.
És nem véletlenül kérdeztem a tömege miatt.
De okos nagyfiú vagy megoldod magad.
8/9 anonim válasza:
Tegyetek rá védőelemet eső ellen vagy módosítsatok a lejtésén, hogy kifelé menjen a víz. Garanciális probléma, egy filléredbe sem kerül(hetne). Hívd vissza a szerelőt.
9/9 anonim válasza:
A gáz nem az a dolog, amit otthon megbarkácsolunk.
Fizettél érte nem kevés pénzt, akkor működjön tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!