Mennyi idő mire lelehet szedni a zsaluzatot a betonkoszorúról?
Figyelt kérdés
Szervusztok! Házat akarok építeni, csak az a kérdésem hogy a betonkoszorúnak mennyi a kötési ideje? Mármint tudom 28 nap alatt köt meg rendesen, de mivel rengeteg zsaluzat kell hozzá, így bérelném, és ha már bérlem így gondoltam kiszámolom mennyi pénz lenne a bérlés, csak egy fontos tényező hogy mennyi idő az amíg legalább rajta kéne legyen a betonkoszorún a zsaluzat? Tehát hogy ne fojjon le a helyéről? 1-2 hét elég lehet?2022. nov. 15. 18:32
1/3 anonim válasza:
Mivel ebbe erős beton,meg vasalat is van 1 hét után lehet kibontani.
2/3 anonim válasza:
Oldalzsalut nyári időben 1-2 nap után bontunk. Ilyen télies hűvös időben 4-5 napot várnék vele, de csak azért, hogy bontáskor, kevésbé pattogjon le a széle vagy az oldalát ne tépje le (nem tudom milyen anyaggal dolgoznál). Ahol alulról is alá van támasztva, pl nyílászárók fölött, akkor azért illik kivárni a 3-4 hetet, de az oldalát viszont ugyanúgy leszedheted pár nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!