Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Igaz hogy idén megszűnik a...

Igaz hogy idén megszűnik a csok, kedvezményes áfa, falusi csok?

Figyelt kérdés
Pl. ha valaki beadja a családi háza terveit 2023 januárban akkor már arra nem kaphat kedvezményes áfát vagy csokokat.
2022. nov. 15. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nincs gyereke, az könnyebben spórol.

Ezért támogatta minden kormány ebben az esetben a gyerekeseket.

2022. dec. 7. 09:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Mikor tanulják már meg a politikusok és az emberek,hogy a piacba való bármiféle állami beavatkozás,az káros hatással jár.

Benzin 480as ársapka=benzinhiány

Cukor,liszt ársapka=hiánycikkek

Gyerekeseknek otthontámogatási ingyenlóvéka=az ingatlan piac ellehetetlenítésével,túlárazott ingatlanok megjelenésével a piacon

2022. dec. 7. 09:29
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Ugye ez csak vicc? Könnyebben spórol? :D

Ja, végülis csak nem jár adókedvezmény, visszatérítés, ingyen milliók... (Mindezt úgy, hogy többet kell melózni, technikailag kevesebb pénzért.)

Tényleg, tök könnyű. 🤡

2022. dec. 7. 09:32
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Gyereket nevelni olcsóbb? Pár tízmillióban benne van, mire a saját lábára áll.

Minden rendszer, minden kormánya támogatta, és fogja is a gyerekvállalást.

2022. dec. 7. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Igen, és pár tízmillát kapnak is ingyen a szülők. Mégse elég soha semmi, másoknak kellene kifizetnie mindent is a gyereknek, nem ám a szülő felelőssége, neeeem, ingyenpénz kell. Meg még több ingyenpénz. :DD

Aki gyereket akar, az biztosítsa az anyagiakat. Nem kéne a komplett országot torzítani miattuk, ezzel lehetetlen helyzetbe hozva a gyerekteleneket, meg amúgy azokat is akik a múltban már becsülettel felneveltek x gyereket, ők is haljanak éhen mert nincs KiSgYeRmEkÜk éppen.

Normális kormány nem "támogatja" úgy a gyerekvállalást, hogy ezzel átgázoljon mindenki máson.

2022. dec. 7. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

15#

Minden tiszteletem a tiéd,szívemből szóltál.

Nem beszélve arról,hogy ezeket az ingyen 10+ milliókat az ingatlanpiac 2 perc alatt beépítette az árakba.

Szerintetek miért kerül egy pesti panel 50-60+ millióba?

2022. dec. 7. 09:59
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Szóval akkor ugyanolyan kapni ingyen 10millát mint nem kapni? Oké hogy te olyan gazdag vagy hogy neked mindegy, de a legtöbb embernek ez azért nem ennyire aprópénz.

És továbbra is folyton ott van az autótámogatás, több rezsitámogatás, adókedvezmény, adóvisszatérítés stb.

De akkor mi lenne elég? :) 20milla gyerekenként alsó hangon + havi 500k járadék? Vagy mi lenne az ami mellett már nem sírnának folyamatosan szegény elnyomott gyerekesek?

2022. dec. 7. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:

17#

Szerintem te félreértettél engem.

Én örülnék neki a legjobban,ha ezeket a gusztustalan támogatásokat kivezetnék

2022. dec. 7. 10:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja, akkor félreértettem, bocsi.

Csak láttam már olyat hogy kevesellték a csokot mert a 10-20 milla kevés.

2022. dec. 7. 10:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!