Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Leier házat ki lehet hozni 30...

Leier házat ki lehet hozni 30 millából?

Figyelt kérdés
Leier ház építésében gondolkozunk, van valakinek tapasztalata benne? 30-35 millió lenne rá, annyiból ki lehet hozni? Belső munkálatokkal, mindennel együtt?
2022. nov. 14. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A kivitelezőknél kéne érdeklődni.... Mert a Leier oldalán csak gyakorlatilag a leszállított falak ára van megadva.

pl: [link]

2022. nov. 14. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen láttam én is, csak ha esetleg valaki építtetett már ilyen házat annak mik a tapasztalatai, és mennyiből jönne ki egy ilyen Dráva vagy Szamos típusú ház?
2022. nov. 14. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van akkora ami kijön ennyiből.
2022. nov. 14. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen az egyszobás :D
2022. nov. 14. 20:22
 5/9 Revolúcióbiológus ***** válasza:
100%
Tökéletes telekre beleférhet, ha a belső munkálatok alatt a legegyszerűbb belteret és gépészetet érted. Viszont a kivitelezők nyilván a betongyár környékén összpontosulnak, ott éri meg ilyeneket építeni, ahol növekszik a népesség és magasak az ingatlanárak, pl. a győri, budapesti agglomerációban. Elöregedő kelet-magyarországi falvakban ennyiért nem éri meg beruházni, mert a meglévő épületállományhoz sokkal olcsóbban hozzájutsz és hozod azonos szintre.
2022. nov. 15. 02:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudsz te csinálni burkolni villanyt szerelni vagy vizet ? A telek meg van viz villany mar telken belül van? Butoraitok berendezés vagy az is teljesen új?Szerintem még legalább 10 milliót rakjatok hozzá, számoljátok ki mennyiből jönne ki ,aztán az 50% at még adjátok hozzá, ha ugy kijön a matek talán jó lesz. Mi felújítunk éppen de 26 ezerért vettünk mosogató csapot egy darab csapot… jó a kézmosóhoz a legolcsóbbat 7 ezerért de folyik a pénz pedig nagyon próbáljuk fogni valami viszont mindig kell pluszba.
2022. nov. 15. 10:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy kell még hozzá legalább 5-8 millió, plusz nem tudom hogy Leier hogy van az árgaranciával? A szerződéskötéskor rögzített árakon dolgozik-e vagy ha megint brutál megemelkednek az építőanyagárak akkor felrúgja azt és napi áron számol...Na mindegy kértem tőlük árajánlatot komplett belső és külső építészeti kivitelezésre a Szamos típusú házhoz, meglátjuk mit reagálnak...
2022. nov. 15. 20:52
 8/9 Revolúcióbiológus ***** válasza:
A Leierrel te mint végfelhasználó típusház esetén nem kötsz semmiféle szerződést, csak akkor ha egyedileg terveztetsz velük, de általában még ez is a generálkivitelező dolga, hogy lefordítsa a vevő igényeket az építőanyag gyártó számára értelmezhető formára.
2022. nov. 16. 07:53
 9/9 Bszzso válasza:
Szia! Végül milyen választ kaptál a kivitelezésre?
2023. júl. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!