45 millió forintból (telek nélkül) mekkora házat lehet felépítetni a mostani árak mellett?
45-ből 100 egy év alatt?
Hogyan?
Megtervezve, kezelve a kockázatot, okosan. A pénz- és tőkepiacon temérdek elérhető instrumentum van. De az ingatlanpiacon is.
Szép szavak.
Akkor te már milliárdos vagy?
"Words. Don't come easy to me."
Számodra irreleváns. Úgysem tudnád ellenőrizni és nem is tartozik a kérdéshez.
És nem is állok le veled vitatkozni, úgyhogy felesleges kekeckedned.
Ha képezni szeretnéd magad pénzügyi téren, az internet tudástára végtelen és számodra is elérhető.
Minden másra ott a "mesterkártya" és a közgazdaságtudományi karok. 👋
Nagyot mondani lehet.
Azért kérdeztem, mert örökölni fogunk egy ekkora összeget. Elsődleges cél az ingatlan.
Hogy csinálhattál saját kezüleg ennyit?
Hat évig nem dolgoztál? Kicsit soknak tűnik ez a 6 év.
Hat év alatt, ennyi munkával lehet többet kerestél volna rendes munkahelyen, mint amit spóroltál.
"Azért kérdeztem, mert örökölni fogunk egy ekkora összeget. Elsődleges cél az ingatlan."
Aha. Mert az úgy van, hogy "fogunk". Nagyot mondani lehet...
Egy jó tanács ingyen: Olcsón vegyél ingatlant és add el drágábban. Ha alaposan végigveszed fejben a lehetőségeket hogyan lehet olcsón ingatlant venni, akkor rá fogsz jönni. Eladni sem egyszerű bármilyen ingatlant a mostani helyzetben, viszont így nem kell a tőzsdén kockáztatnod a tőkédet egy akár nagyobb haszon reményében.
16-os
Ledolgoztam a napi 8 órát, és utána irány a telek sötétedésig, és a hétvégék, ünnepnapok.
Lehet, hogy többet kerestem volna, de az egészségem miatt megérte. Előtte, amíg szobakukac voltam, olyan gyenge volt az immunrendszerem, hogyha üvegen át rám nézett egy náthás ember, másnapra elkaptam. A jó levegőn töltött idő és a sok fizikai munka teljesen rendbe hozott, azóta hírből ismerek mindenféle betegséget. És kikapcsolódás volt mást csinálni otthon, mint a munkahelyen(ahol elektronikával foglalkozom).
Nem is hagytam abba a fizikai munkát az egészségem miatt. Azóta is mindig kitalálok valamit, és megvalósítom. Kerti tó, pavilon, esővíz gyűjtő, kerti szerszám tároló és hasonlók. Most éppen a nagyon megvastagodott, elfásodott sövény kiásásával, újratelepítésével foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!