Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 45 millió forintból (telek...

45 millió forintból (telek nélkül) mekkora házat lehet felépítetni a mostani árak mellett?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 09:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

45-ből 100 egy év alatt?

Hogyan?

Megtervezve, kezelve a kockázatot, okosan. A pénz- és tőkepiacon temérdek elérhető instrumentum van. De az ingatlanpiacon is.

2022. okt. 19. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Szép szavak.

Akkor te már milliárdos vagy?

2022. okt. 19. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:

"Words. Don't come easy to me."

Számodra irreleváns. Úgysem tudnád ellenőrizni és nem is tartozik a kérdéshez.

És nem is állok le veled vitatkozni, úgyhogy felesleges kekeckedned.

Ha képezni szeretnéd magad pénzügyi téren, az internet tudástára végtelen és számodra is elérhető.

Minden másra ott a "mesterkártya" és a közgazdaságtudományi karok. 👋

2022. okt. 19. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyot mondani lehet.

Azért kérdeztem, mert örökölni fogunk egy ekkora összeget. Elsődleges cél az ingatlan.

2022. okt. 20. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Sajátkezűleg építettem majdnem mindent, alapozás, falazás, víz, szennyvíz, villany, padlófűtés, csempézés, festés, térkövezés, kertrendezés. A vakolást, ácsmunkát, tetőfedést, esőcsatornát, vaskaput, vaskerítést csinálta iparos. 3 szintes, 252 m2-es családi ház lett az eredmény. Az anyagköltség 31 milcsi volt. Az iparosmunka kb. ugyanennyi lett volna, ha nem én csinálom nagy részét. De így kijöttem 43 millióból. Egyetlen szépséghibája a dolognak a kb 6 évig tartó napi 14-15 óra kemény munka volt. (hétvégeken is)
2022. okt. 20. 21:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Hogy csinálhattál saját kezüleg ennyit?

Hat évig nem dolgoztál? Kicsit soknak tűnik ez a 6 év.

Hat év alatt, ennyi munkával lehet többet kerestél volna rendes munkahelyen, mint amit spóroltál.

2022. okt. 20. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:

"Azért kérdeztem, mert örökölni fogunk egy ekkora összeget. Elsődleges cél az ingatlan."

Aha. Mert az úgy van, hogy "fogunk". Nagyot mondani lehet...

Egy jó tanács ingyen: Olcsón vegyél ingatlant és add el drágábban. Ha alaposan végigveszed fejben a lehetőségeket hogyan lehet olcsón ingatlant venni, akkor rá fogsz jönni. Eladni sem egyszerű bármilyen ingatlant a mostani helyzetben, viszont így nem kell a tőzsdén kockáztatnod a tőkédet egy akár nagyobb haszon reményében.

2022. okt. 21. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:

16-os

Ledolgoztam a napi 8 órát, és utána irány a telek sötétedésig, és a hétvégék, ünnepnapok.

Lehet, hogy többet kerestem volna, de az egészségem miatt megérte. Előtte, amíg szobakukac voltam, olyan gyenge volt az immunrendszerem, hogyha üvegen át rám nézett egy náthás ember, másnapra elkaptam. A jó levegőn töltött idő és a sok fizikai munka teljesen rendbe hozott, azóta hírből ismerek mindenféle betegséget. És kikapcsolódás volt mást csinálni otthon, mint a munkahelyen(ahol elektronikával foglalkozom).

Nem is hagytam abba a fizikai munkát az egészségem miatt. Azóta is mindig kitalálok valamit, és megvalósítom. Kerti tó, pavilon, esővíz gyűjtő, kerti szerszám tároló és hasonlók. Most éppen a nagyon megvastagodott, elfásodott sövény kiásásával, újratelepítésével foglalkozom.

2022. okt. 30. 23:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Én háromszor is meggondolnám, hogy belevágjak-e bármilyen építkezésbe ilyen bizonytalan környezetben.
2022. okt. 31. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!