Melyik telek van jobb helyen, kevésbé veszélyes helyen?
Egyik telek régi házak között van, 2 pala tetős ház a közelben, kb 300m-re egy vasipari cég, ami nem hangos, de néha mennek oda kamionok.
Másik telek, új házak mellett, fő út kb 180 m-re, vasút 300 m-re és egy átjátszó állomás 600m-re.
Melyik van kevésbé veszélyes környezetben?
1. néha mennek oda kamionok? Havi egy 7.5 tonnás vagy napi 5-10 40 tonnás?
2. fő út mit jelent? Falusi főutca, naponta elmegy 10 autó vagy egyszámjegyű főút? Vasút milyen vasút? Pl Bp-debrecen fővonal vagy huszadrendű mellékvágány napi egy pár kispirossal? Átjátszó állomás? Mobil? DTV? FM rádió?
Kérdezek jobbat? Szerkezeti állapotuk? vizesedik, salétromosodik valamelyik? Szomszédok? INfrastruktúra?
1: napi 5 kamion (max 10sztem, de inkább kevesebb), 3 műszakos munkarend, kb 200-250 dolgozó
palás tetőket előbb utóbb le fogják cserélni
2: 85-ös Fő út, Győr-Sopron közötti vasút.
Mobil átjátszó állomás
üres telkek, nincs ház rajtuk
szomszédokkal sztem nincs gond egyik helyen sem
Inkább az 1
Nem a mobiltorony miatt, hanem a főút+vasút kombó miatt.
4: a zajjal nem is lenne gond, hanem a levegőszennyezettség és az elektromos tér miatt (vasút)
a másiknál viszont az azbesztes tetők zavarnak jobban
Ami kioldódhatott belőle az kioldódott, majd mikor elviszik lesz még egy kis plusz terhelés de ennyi.
A folyamatos szmog viszont sokkal rosszabb szerintem
Komolyan, ennyire meghülyítették az embereket az azbeszttal?
Hány olyan embert ismersz, aki azért halt meg, mert a szomszédban pala van?
SEMMI BAJOD NEM LESZ A PALÁTÓL!
Semmi bajod nem lesz a szomszéd házak pala tetejétől! Ha meg cserélik, akkor a megfelelő elírásokat betartva kell csinálni, de még a szomszéd Józsi bácsi is tudhatja, hogy akkor okoz bármi bajt, ha nagyban elkezdik tördelni, darabolni.
Szintén semmi bajod nem lesz sem a mobil átjátszó állomástól, sem a vasúti felsővezetéktől 300 meg 600 méteres távolságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!