Aki most építkezik annak valószínű félbemarad a háza?
Figyelt kérdés
Házépítésbe a közelmúltban mindenki hitellel és kicentizett költségkerettel vágott neki. Na most minden drágább lett, nem csak az építőanyagok, hanem minden dolog, sőt elbocsájtások is lesznek.2022. szept. 20. 20:22
1/9 anonim válasza:
Mi nemsokára befejezzük, év eleje óta emelkedtek az építőanygaok, mivel a legtöbb csempe stb külföldröl jön, meg úgy kb minden. Nem, nem maradt félbe, 3 millióval lett csupán több a költségvetés
2/9 anonim válasza:
Nemtom. En egyelore ezert nem ertem a valsag szoveget. Erre meg mindig epitik a hazakat.
Sztem akkor lesz sok szopas amikor vege a kamatstopnak meg beutnek a csokos buntikamatok.
3/9 anonim válasza:
Itt a környékünkön nincs abbahagyott ház.... (Bp. II. ker.)
4/9 anonim válasza:
"csupán"
Jól megy, hogy ennyire nem számít 3 Misi.😅
5/9 anonim válasza:
Számít, de ahhoz képest mennyit emelkedtek az árak, ahhoz képest ez kb semmi. Az elején tudtuk, hogy rá kell fizetni, csak többre számoltunk
6/9 anonim válasza:
Ép.iparban dolgozom, egyelőre nem tapasztalom, hogy alábbhagyott volna a "lelkesedés". Én magam viszont félbehagytam az építkezést, azonban az nem elhanyagolható, hogy nyaralóról van szó. Úgy látom jobb most a pénzt nem abba tolni, hanem egy kicsit félretenni.
7/9 anonim válasza:
Kedvenc kőművesem nemrég közölte, hogy 2023 júniusáig tele a naptára...
Szerintem egy válság nem így néz ki.
8/9 anonim válasza:
Még csak közelítünk a válság felé.
9/9 anonim válasza:
Hát aki cuppra számol ki egy házépítést az idióta, mert mindig van valami váratlan kiadás … vagy azért mert kontár burkolóba nyúlsz vagy a szomszéd feljelent és húzódik a dolog vagy nincs szaki vagy emelkednek az árak, vagy tényleg ezer helyen csúszhat a dolog.
És amugy én értem az egyest egy házépítésnél ami több tízmilliós tétel és ilyen drágulások mellet ha CSAK 3 millióval futottak ki akkor jók voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!