Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Elrontott burkolás javításának...

Elrontott burkolás javításának költségét ki állja?

Figyelt kérdés
Egy 20 nm-es részben fedett teraszt a burkoló rosszul burkolt - nincs meg a lejtés, megáll tócsában a víz. Igazat adott, ingyen megcsinálja, de mi vegyük meg az anyagot. Az anyag 150 eFt. Nekem kell fizetnem? Mi a gyakorlat ilyenkor? Én egyszer már megvettem az anyagot, az ő hanyag munkájáról nem tehetek.
2022. szept. 5. 09:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem fizettünk előre. A munka elkészült, azután fizettünk és most volt akkora eső, hogy látszott a hiba. Megmondom őszintén, szép munka egyébként, nem jutott eszünkbe vízmértékkel végig menni rajta. :( Egyébként szerződés van róla és számla ellenében készült, de ezzel menjek a bíróságra??
2022. szept. 5. 15:53
 12/14 mindentudó99 ***** válasza:
100%
A bíróság többe kerülne. Nem éri meg. Nehéz ügy az biztos. Nem hinném hogy megvenné az anyagot neked.
2022. szept. 5. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

A garancia nem arról szól, hogy meggondolhatod magad, ha máshogy szeretnéd.

Nem lenne egyszerűbb elfolyót belevágni? pumpával?

2022. szept. 5. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szakemberek vannak, közben engem meg azért hívnak vissza garanciába, mert egy macska rászart a járólapra és ez "garanciális hiba". Pereld be!
2022. szept. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!