Az előtető és a nyitott kocsibeálló engedélyköteles?
Sziasztok! Szét tudnék most robbanni az idegtől. Vettünk egy házat,a felújítás során derült ki,hogy más anyagból készült mint amiben megállapodtunk. (Kohósalak) Ügyvédhez fordultunk, szakvéleményeket kertünk,ma jött ki az ügy miatt az igazságügyi szakértő. Konkrétan jelenleg 25 millió forintunk áll benne. A ház mellé csinált az előző tulajdonos egy előtetőt,ami fa oszlopokkal van alátámasztva,de nyitott teljesen. Az udvarra pedig egy fedett,de szintén nyitott kocsibeallót,nincs semmilyen alapja. Az igazságügyi szakértő közölte,hogy ezek engedélykötelesek,mi vagyunk az új tulajdonosok,ezért nekünk kell bejelenteni és kifizetni. Több százezer forint.
Ebből mi igaz? Mert én úgy tudom,hogy ezeket nem kell bejelenteni. Eddig csak kár ért ezzel kapcsolatban,és egy vasat nem vagyok hajlandó fizetni.
Köszönöm a válaszokat!
Most csináltam 9*5 vasbeton alapra fele kisház, fele nyitott kiülő.
Ez sem engedély köteles, ne aggódj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!