Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mindenképp jó ha garázs bent...

Mindenképp jó ha garázs bent van a házban?

Figyelt kérdés
Költségvetés miatt kérdezem, mert vagy kisebb lenne a lakótér, hogy beleférjen vagy nem lenne bent a garázs. szerintetek?
2022. aug. 15. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

9 vagyok.

Alapvetően hagyományos L alakú ház lett volna, 40 m2-es dupla garázzsal 1 nagy kapuval.

A telek adottságainak és az utca képhez való 3 méteres alkalmazkodás miatt

Ehhez hasonlót képzelj el:

[link]

csak a garázsba jobb oldalon lehetett volna beállni, és a képen lévő kapu helyett pedig 2 ablak lett volna.

2022. aug. 15. 13:25
 12/15 A kérdező kommentje:
És most hogyan lesz a garázsotok? külön épület teljesen zárt vagy csak tetővel?
2022. aug. 15. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
külön épület, teljesen zárható lesz. Lehet, hogy szendvics panelből épül majd, de még nem biztos.
2022. aug. 15. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Csak egy tető, a napos oldalon pedig tiszafa. Örökzöld, nyírható, télen sem süt a kocsira a nap.
2022. aug. 15. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Nekem házon belül, a pince szinten van két autós garázs, távirányítós kapuval. Építés alatt volt a ház amikor megvettem, előtte mindig kint volt az autó, nem is akartam garázst, de már ott volt. Nagyon jó, kényelmes, de ha megint építkeznék, nem biztos, hogy annyi pénzt áldoznék erre.
2022. aug. 15. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!