Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Fagycsap utáni csővezeték...

Fagycsap utáni csővezeték milyen hosszú lehet??

Figyelt kérdés

üdv.

Fagycsap után közvetlen a kerti csap van, és ugye erre is lett kitalálva.. hogy a csap csövéböl télen azt a pár deci vizet leengedhetem... de mi van akkor, ha utána még van legalább 5-6m kpe cső is, és a végén egy csap?? Szóval elég sok vizet kellene leengednie annak az egy db fagycsapnak......

Kérdésem hogy a másik csaphoz is illene egy fagycsapot raknom, vagy szerinted jól van ez így???

Köszönöm szépen a választ...

#víz #fagycsap #Vízszserelés #Vízaszerelő
2022. júl. 10. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a foglalkozásod?
2022. júl. 10. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Beugratós kérdés...

A Nasa.-nál melózom...

Légi irányító... ;)

Ennyire amatör kérdés?

2022. júl. 10. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

nem kell, elegendő egy fagycsap.. Legfeljebb nem 1 perc alatt ereszt le, hanem kettő és fél..

Persze leeresztéskor mindkét kerti csapot ki kell nyitni..de mint nasa dolgozó, ezt úgyis tudod..

2022. júl. 10. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Király, köszönöm a válaszod, én is így gondoltam, csak kicsit elizonytalanodtam...

A nasanál illegálisan dolgozom... igazábol raktáros voltam... mig ki nem csaptak lopásért... fagycsap lopásért... :)

Köszi még1x...

Amugy pedig ács állványozó...

2022. júl. 10. 19:06
 5/5 Majatom ***** válasza:

Attól függ, milyen a lejtése a KPE csőnek. Mert ha nem a bekötési pontja felé lejt, akkor hiába nyitod meg a végén a csapot, nem fog kifolyni belőle a víz.

[link]

2022. júl. 11. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!