Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Egy egyszerűbb kézi mozgatású...

Egy egyszerűbb kézi mozgatású tolókapu mennyiből jön ki mostanában a nulláról?

Figyelt kérdés

Tehát kőműves munka is kellene: pillérek építése zsalukőből. + lakatos munka.

Nincsenek nagy igények, nem kell márvány burkolat, vagy a legdrágább kovácsoltvas. Zsalukő pillér, egyszerű rácsos zártszelvény, esetleg trapézlemezzel burkolt kapulap.

Mostanában csináltatott ilyen valaki?

Természetesen csak nagyjábóli árra vagyok kíváncsi. Fél milla, 1 milla, több?

Köszönöm.

2022. júl. 1. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Saját részre 100ezerbe sem kerülne. (Nem régen csináltam kettőt is.)

Ha csináltatod, akkor ennek az árnak akár a 10 szeresét is el fogják kérni.

De mint láthatod, 140ezerért már vadi új kovácsoltvas jellegűt is vehetsz.

[link]

2022. júl. 1. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem is valami kastélypark bejárata lenne. 3-3,5 m szélesség bőven elég lenne.
2022. júl. 1. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 OK, de ez csak egy kapulap, nem? Tehát nem egy működőképes kész tolókapu, amit csak le kell rakni.

A kőműves munka részére még csak-csak vállalkoznék SK. De se hegeszteni nem tudok, se gyakorlatom nincs benne. Tehát csináltatnám.

Ha 400-500e-ből kijönne már boldog lennék. Csak nem tudom, hogy ez mennyire reális. Ezért kérdeztem.

Az a baj, hogy felénk nem nagyon találok olyan céget, aki kompletten megoldaná. Van ahol csak a kőműves munkát csinálnák, Van ahol a lakatost. Összeszervezni meg nekem kellene. Ez így elég komplikált. És azt se szeretném ha később egymásra mutogatnának, ha valami gond lenne.

2022. júl. 1. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki hirdette a kaput, annak több hasonló hirdetése is fut, tehát valószínű, hogy komplettre is meg tudja csinálni.

Hívd fel.

2022. júl. 1. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:

3,5 méteres tolókapu(szárny) vasanyag minimum 200 ezer(ez vastagfalú 40x60 zártszelvény, néhány méter a merevítéshez, a T18-as trapézlemez felerősítéséhez, görgők,félcollos fekete cső 2 fm)

A T18-as színes trapézlemez csavarokkal max 15 ezer.

Az oszlopok már nagyobb kihívás, azt előbb át kellene gondolni..helyszínen keverni a betont, zsalukő, benne 8 as periódikus betonvas,meg még ami kell..

Szóval a kőműves gödörásással, fuvarral,betonkészítéssel, vasalással úgy 600.

2022. júl. 1. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor 1 millió kb kompletten?
2022. júl. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!