Betonrámpát mivel lehet javítani?
Figyelt kérdés
Ha elég gyenge lett a beton amiből csinálták és porlik föl a beton,arra ragasztót rá lehet kenni meg lehálózni? Mert valahol mintha így csinálták volna.Vagy ilyen betonrámpát már nehéz utólag javítani?2022. jún. 26. 21:17
1/5 anonim válasza:
Halottnak a csók, lehet trükközni ezzel-azzal, de fel kell törni és újat csinálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem,és az mitől nem lesz tartós? A teher miatt? Meg kopni fog?
2022. jún. 26. 22:51
3/5 anonim válasza:
#2: Nem vagyok szakember, de sokat láttam. A rossz beton az rossz beton, semmitől nem lesz jó. Ha kell valami gyors, olcsó megoldás akkor persze, ráburkolhatsz valamivel, pár évig talán jó is lesz, de ha hosszú távban gondolkodsz akkor újat csinálsz. Amúgy miféle rámpa, mekkora terhelésnek van kitéve, milyen gyakran? Mert persze ettől is sok minden függ.
4/5 anonim válasza:
Ha porlik akkor mar regen szar az egesz.
Melyalapozni lehet de ha pl kocsival jarsz rajta akkor sztem tonkrevagja idovel mert nem lesz kopasallo.
Jobb lenne tenyleg feltorni. Nem tudok mekkora felulet de ha egy fel m-es kis szakasz akkor nem horror jol megcsinalni. Magad is meg tudod csak zsakos betont vegyel legalabb c20asat. Az kokemeny lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez egy társasháznál van egy bejáratnál,tehát autó nem jár rajta.Kb 1,5 m*1 m-es.
2022. jún. 27. 18:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!