Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Bele mer valaki kezdeni...

Bele mer valaki kezdeni manapság az építkezésbe? Mikor fognak megállni az árak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
#6 így fogjuk emlegetni majd a csokos, silán minőségű tömegházakat, amik most gombaként kinőve teszik élhetetlenné az agglomerációt, és jelentősen túlárazva találják meg a boldog családok, elvállalva a leendőbeli 28 gyereket.
2022. máj. 16. 17:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Jelenleg a szerelőszintnél tartok, jövő hónapban készülnek a falak. Szóval bele mertem vágni egyedül is.

Ez elmúlt években mindig lehetett kifogást találni miért nem kéne építkezni/lakást venni.

2022. máj. 16. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:

"Mikor fognak megállni az árak?"

Majd amikor a sok pénzes elfogy, meg a sok bátor akik bevállalnak előre x gyereket meg felvesznek majd 2 életre drága hitelt. A többiek már rég kiestek.

Azért nem most lesz ez, mert jelenleg a tendencia az, hogy a legtöbben szó szerint bármit megtesznek csak legyen ház.

Nyilván ebből sokan lesznek akik nem fogják teljesíteni azt amit kell az "ingyen" pénzhez, de azt kivárni nagyon sok lesz.

2022. máj. 16. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

10.

Építőanyag hoány van, mi fog porosodni mégis?

2022. máj. 16. 20:42
 15/20 anonim válasza:
25%

Én megvárom, hogy bedőljön az építőipar, meg a hitelek,

aztán válogatok majd az árverezett pár éves házak között.

2022. máj. 24. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretném, ha 5 találatom lenne az 5ös lottón 🤣
2022. máj. 24. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Én megvárom, hogy bedőljön az építőipar, meg a hitelek, aztán válogatok majd az árverezett pár éves házak között."

Aztán 60-70 évesen rájössz, hoyg még midnig csak vársz, eredmény nélkül.

2022. máj. 24. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Tessék 15! látszik a "bedőlés" :))

[link]

2022. máj. 25. 09:29
 19/20 anonim válasza:
15. Vagyok, és én ráérek. Hitel nélküli önerőből van már egy házam meg egy lakásom. A következő házat már a gyerekemnek fogom venni, aki most még 1,5 éves. Senki ne gondolja, hogy a jelenlegi állapot fenntartható a végtelenségig. Lesz még itt válság meg sírás.
2022. máj. 27. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:
#19: Melyik volt az a válság, amikor érdemben könnyebb lett lakást venni a válság hatására?
2022. máj. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!