Mi annak az oszlopnak/fémnek a neve amiből építik a nehéz épületeket?!?
A tervem az lenne hogy építek egy full fém pincét és arra rá a ház alapot majd a szobát és a padlást, továbbá beton garázst.. Az lenne a problémám hogy nem tudom egy hagyományos vasbeton oszlop elbírja majd a mi súlyunkat, a kocsik súlyát, a bútorokat illetve az épületet vagy ehhez valami speciális szerkezetű fém/vasbeton kell mint mondjuk a parkolóházak/bevásárlóközpontok mint mondjuk a szegedi ÁRKÁD meg ilyenek?!? Az a baj nem tudom mi a neve és mennyire jó ötlet ez?!? Nem akarom teli rakni ilyen fém oszlopokkal a "pincét" mivel úgy mond nem csak pince lenne hanem ilyen szoba féleség is majd nekem szóval max 3 méter magas lenne a fal/tartó szerkezet..
Válaszokat előre is köszönöm :)
Javaslom, hogy elöljáróban tegyél egy rövid sétát egy közeli vastelepre, és szemrevételezzed az árakat.
Azután számolgassál, hogy megéri-e??
Csak jelzem, hogy mire kiszámolod, már valószínűleg nem annyiba fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!