Ha a közvetlen mellettem lévő telekre luxus lakópark épül, az véleményetek szerint emeli, vagy csökkenti az ingatlanom árát? Családi ház.
Nagyon nem mindegy hogy hol van a te telked. Milyen paraméterei vannak.
Ezeken ronthat is és javíthat is.
(Engem mondjuk elüldözne de nem ez a kérdés )
De 2 szintes, 2 lakásos házak.
Nem egy lakótelep.
Nyugi, lehet magánszférád, ha ültetsz gyorsan növő tujákat!
Nem tudom, ki hogy látja, de szerintem előnyben vagy azzal, hogy különálló családi házad van:
1. Általában nagyobb lakótér
2. Nem hallatszanak át a belső zajok (mosógép, porszívó, zenehallgatás, tv)
3. A teljes telek a tiéd, akár grillpartit is tarthatatlan, nem csak osztatlan közös telekrész, ahol alkalmazkodni kell!
Az új építésű ingatlanok ráadásul mindig drágábbak a használtnál, olykor irreálisan magas árakat tudnak kérni értük, így a Tiéd akár még a Neked megfelelően magas árral is olcsóbb lehet azoknál! Én vidéken lakom, de egy eléggé felkapott és drága helyen, ahová sokan költöznek ki, javarészt a fővárosból, és errefelé állapottól függetlenül hamarabb kelnek el a használt családi házak, mint az új építésű lakások! Ha a Tiéd hasonlóan jó állapotú (felújított), akkor az hogy különálló, elég erős érv lehet azoknak a vevőjelölteknek, akik direkt arra a környékre akarnak költözni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!