Akik mostanában kezdenek építkezni, milyen m2 áron jön ki kb a házatok?
110 nm-t építek, földszintes, fafödémes ház. 25 M-ból fogom kihozni. De rengeteg mindent magam csinálok: az összes kőműves munkát, villanyszerelést, festést, gipszkartonozást, burkolást, hőszigetelést. Csak a tetőt és a gépészetet adtam ki vállalkozónak.
Jó, ez nem mérvadó, csak dicsekedni akartam. De én így tudok csak előrejutni.
Mi tavaly kezdtük az építkezést.
Ugyanaz a ház, ugyanazon paraméterekkel de 2 hónappal később már 150K/nm többe került.
Nem lesz szép de bárki össze tud tákolni egy házat. Max a tetszerkezethez kell szakember.
Többi youtube és annyi.
Igaz, h 5-10év lesz mire elkészül és sz*r is lesz de lakható.
Úgy kell, h sokat melózni a munkahelyen, h legyen píz anyagra. Aztán építeni munka után és hétvégén.
De végül meglesz csak pár év. Aztán el lehet mondani, h megvan.
Egyszer mindenki meghal, tehát halott lesz, tehát már nem lesz jelen az élők világában, de a sz*r ház amit összetákolt még pár évtizedig ott lesz, aztán eldózerolják a fenébe. De az a lényeg, h amikor még él és kulázik tudja, h azt a wct ő rakta le és csempezte és... 3-5-6honap alatt és amikor meghal és lassan leállnak az életfunkciói, leáll a légzés de az egy még tapasztal és eléggé pánik helyzet lehet, akkor majd eszébe juthat, h a tákolmány az meglett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!