Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen fűtési válasszunk?

Milyen fűtési válasszunk?

Figyelt kérdés
Nappaliban,hálószoban gáz kovektorok vannak de van egy szoba ahol nincs beveteztve fűtés. Érdemes lenne oda is gazkovektort szereltetnunk? Vagy esetleg gondolkodjunk masban? Hűtő futo klima esetleg?

2022. jan. 29. 11:57
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
A klímát nem bírja mindenki. Mármint a légmozgást. De tényleg még ez lenne a legegyszerűbb megoldás. Vannak ilyen fali elektromos radiátorok bár fogalmam nincs mennyit fogyasztanak. Gyanítom sokat.
2022. jan. 29. 20:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Központis gazunk van
2022. jan. 29. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11: 3-4-szer annyi áramot fogyaszt a fűtőpanel mint egy klíma.
2022. jan. 29. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha van központi fűtés nem igen értem a problémát. Erre kell rákötni még egy radiátort. Miért van központi fűtés mellett még konvektor is?
2022. jan. 29. 21:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Elnézést rosszul fogalmaztam es felre ertettem valamit.

Klima utan fogunk járni, még ha drágább is a kiepitese. Ha esetleg valakinek árban van tapasztalata es otlete melyiket erdemes valasztani,azt meg szívesen veszem.

Konvektorok régiek, maga a haz is regi tipusu, de futessel igazabol megvagyok elegedve. De a gyerekszobába nem szeretnenk jobb esetbe ilyet. Köszönöm a tanácsokat

2022. jan. 29. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
A klima számotokra a legjobb megoldás valoszinű. Az egyetlen Komoly hátránya egy radiátorhoz vagy konvektorhoz képest hogy mozgatja a levegőt ami valamennyi hangal is jár. Az emberek min 95 % nak ez nem jelent komolyabb zavart de mindig fogsz olyat találni aki szerint elviselhetettlen... Ha van rá valahol lehetőséged probáld ki.
2022. jan. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!