Az ilyen csészéket alapvetően szállodákhoz találták ki a takarítószemélyzet munkájának megkönnyítésére. Egyébként meg mindenki olyan építtet be a saját ingatlanjába, amilyet akar.
2022. jan. 22. 20:58
14/31 anonim válasza:
Én a mostani lakásfelújításomnál is mélyöblítésűt rakattam be. Sokkal kultúráltabb, mint a lapos öblítésű.
A barna maci a vízbe esik rögtön, nem ott bűzölög alattam, amíg le nem küldöm a csatornába. Ráadásul a laposat 99% hogy kefézni kell, mert öblítéskor ott lesz a féknyom, mélynél ez ritka.
És a mélyöblítésűből is van jól kiképzett ami nem csobban. Pl. Alföldi Saval, de a Cersanitnak is van olyanja, de nemtom melyik. :D
2022. jan. 22. 21:10
15/31 anonim válasza:
Ráadásul van egy eddig még nem említett előnye. Mégpedig az, hogy férfiember is tud a belső oldalára pisikézni úgy, hogy nem fröccsen ki belőle.
2022. jan. 22. 21:51
16/31 A kérdező kommentje:
Inkább wc kefézek néha minthogy szennyvizes fenékkel legyek egész nap
2022. jan. 23. 06:57
17/31 anonim válasza:
Mi is lapospártiak vagyunk, és nemrég, felújításkor vettünk egy újat. Kb 2 hét használat után ki kellett szerelni, mert olyan bénán öblített, hogy nem vitte le a kulát. Ekkor vettem egy Alföldi Kerámiásat, és abból is a drágábbat, aminek van valami nano bevonata, ami meggátolja a tapadást. Tökéletesen működik, és a vonalkód effektus is lényegesen kisebb mint a sima porcelánnál.
2022. jan. 23. 09:27
18/31 anonim válasza:
Nálunk "tálcás" van, a 82 éves, béltályogos apám miatt, akinek rendszeresen ellenőriznem kell a produktumát, hogy nem fekete e.
Ha majd elmegy szegénykém, akkor én is váltok mély öblítésesre, de úgy tudom, hogy ebben is kétféle van, az első és a hátsó kifolyású.
Biztos, hogy van különbség a felverődésben, csak még nem tudom, hogy melyik az előnyösebb ebből a szempontból.
2022. jan. 23. 10:58
19/31 anonim válasza:
#18 Első kifolyásút semmiképpen ne vegyél. Nekem az van itthon jelenleg(de csak azért, mert ingyen kaptam), komolyan mondom rosszabb, mint a lapos. Ugyanúgy ráragad, ugyanúgy kefézni kell. A munkahelyemen hátsó öblítésű van. Az jó. Soha nem fröcsög fel a víz, legtöbbször kefézni sem kell és szag sincs. Volt laposom is. Az nem jó. Egy-egy becsületes produkció közben volt úgy, hogy féltávnál le kellett húznom magam alatt, mert nemfértem el fölötte.
2022. jan. 23. 14:10
20/31 anonim válasza:
A kifolyás típusának semmi köze nincs a fröcsögéshez. Olyat kell venni, amilyenre a csöveket ki van alakítva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!