Akiknél pottyantós/kinti wc van vagy volt gyerekkorukban; ti a használata közben ültök vagy fölé hajoltok?
Lehet rossz kategória, ezért elnézést kérek.
Csak érdekel, hogy az, aki nem csak pár napig, de évekig tartózkodik olyan helyen, ahol kinto wc van, hogy használja.
Nem is mertem használni soha sem, csak a bentit. Féltem mindig, hogy beleesek, vagy hogy egy szörny van lent a sötétben.
Vagy szimplán csak féltem a pókoktól amikkel tele volt a sarok meg az egész.
Én ráállok két lábbal majd guggolva szarok XD
De én a bentit is így használom. Hülye szokás de ez van, mindenkinek vannak fura szokásai.
Ráültem, mint a sima wc-re, közben meg rettegtem, hogy valami kimászik belőle. :'D
Nem is tudtam, hogy van, aki nem így csinálja.
Gyerekkoromban volt. Mindig ültem, mert az sokkal magasabb volt, mint a benti porcelán, még felnőttnek is kényelmetlen lett volna guggolni. Ott, ugye, nem tudod a lábadat kissé oldalra tenni guggolásnál, mint az angol wc-nél, mert elöl van egy egyenes függőleges deszka. Meg hát, félórát...
Nyáron nagyon szerettem, mert a disznóól mellett volt, és lehetett a pókokat legyekkel etetni, a pókok történetírásában az az időszak biztos úgy szerepel, mint az Aranykor. :)
Persze,hogy fölé hajolok!
Igaz,ritkán,-évente 5~6x "sikerül" úgy berúgnom,hogy fölé kelljen hajolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!