Mennyi a falazás és a hőszigetelés munkadíja ma?
Figyelt kérdés
Elsősorban Pest megyében kérdezem, de minden jöhet. Aktuális árak érdekelnek. Köszönöm !2022. jan. 9. 22:25
1/4 anonim válasza:
Milyen falazás, milyen hőszigetelés? Mekkora mennyiség? Igazából minden annyiba kerül, amennyiért megcsinálják.
Kérj be több kivitelezőtől ajánlatot, minél többet és akkor lesz egy átfogó kép, hogy mennyi az annyi.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs, de nem ez a kérdés. Azoktól kérdezem, akik mostanában szigeteltek/építkeztek, vagy akik maguk kőművesek/szigetelők. Árajánlatot egyelőre nincs mire kérni, nyilván ha oda jutunk, akkor kérünk. Amúgy Porotherm 30 Nf és 20 cm Eps valószínűleg.
2022. jan. 10. 00:31
3/4 anonim válasza:
Lehet azóta elég sokat meg tudtál meg az árakról, de én Zala megyében kértem 5 árajánlatot. Nekünk egy régi építésű kistömör tégla 25 cm-es házunk van. 10 CM EPS-t rakunk fel, és 4 cm XPS. És kértem árajánlatokat és 9.000-13.000 Ft/m2 árat adtak meg. Az anyag ára mivel csak a felét csináljuk egyelőre 320.000 Ft az 50 m2, de ebbe nincsen benne a vakolat alapozó és a színes vékonyvakolat. Austrotherm EPS és XPS lesz felrakva. A másik felét 1-2 hónappal később. De nem vagyok hajlandó ennyi munkadíjat kifizetni...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. febr. 18. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!