Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyi a falazás és a hősziget...

Mennyi a falazás és a hőszigetelés munkadíja ma?

Figyelt kérdés
Elsősorban Pest megyében kérdezem, de minden jöhet. Aktuális árak érdekelnek. Köszönöm !

2022. jan. 9. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen falazás, milyen hőszigetelés? Mekkora mennyiség? Igazából minden annyiba kerül, amennyiért megcsinálják.

Kérj be több kivitelezőtől ajánlatot, minél többet és akkor lesz egy átfogó kép, hogy mennyi az annyi.

2022. jan. 9. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs, de nem ez a kérdés. Azoktól kérdezem, akik mostanában szigeteltek/építkeztek, vagy akik maguk kőművesek/szigetelők. Árajánlatot egyelőre nincs mire kérni, nyilván ha oda jutunk, akkor kérünk. Amúgy Porotherm 30 Nf és 20 cm Eps valószínűleg.
2022. jan. 10. 00:31
 3/4 anonim válasza:
Lehet azóta elég sokat meg tudtál meg az árakról, de én Zala megyében kértem 5 árajánlatot. Nekünk egy régi építésű kistömör tégla 25 cm-es házunk van. 10 CM EPS-t rakunk fel, és 4 cm XPS. És kértem árajánlatokat és 9.000-13.000 Ft/m2 árat adtak meg. Az anyag ára mivel csak a felét csináljuk egyelőre 320.000 Ft az 50 m2, de ebbe nincsen benne a vakolat alapozó és a színes vékonyvakolat. Austrotherm EPS és XPS lesz felrakva. A másik felét 1-2 hónappal később. De nem vagyok hajlandó ennyi munkadíjat kifizetni...
2022. febr. 18. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. febr. 18. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!