Lehet házat építettni 30 millió forintból?
Építkezni szeretnék Baja külvárosában. Az igényeim minimálisak. Legyen legalább két hálószoba, konyha, wc, fürdő és ami fontos lenne,hogy egy legalább két férőhelyes garázs. Sajnos egyáltalán nem vagyok jártas a témában. Tudom,ez nagyon sok mindentől függ, én a legolcsóbb legegyszerűbb megoldásokkal is meg lennék elégedve,persze azért ne keljen megfagynom télen. Az említett összeg elég lenne egy ilyen berhuázásra?
Kérem csak a témában jártasok írjank. Előre is köszönöm.
Bekértem fél éve 6 ajánlatot, a legolcsóbb szerkezetkész ár 670eFt/m2, időközben az árak sajnos nem lefele, hanem felfelé szárnyalnak!
Ha már van telked 30 000 000 / 670 000 = 44,77m2, ebből a garázs 30-35m2 és marad 9,77-14,77m2-ed a lakótérre!
A másik lehetőség veszel egy mobilgarázst pl: [link]
Durván marad 28-29mFt-od, amiből építesz egy kb. 42,5m2-es házat.
" a legolcsóbb szerkezetkész ár 670eFt/m2"
A 4-es válaszoló azt írta, hogy nekik "95 m2-es mediterrán házat" építenek 30 millióból, ami kb 300eFt/m2.
Vagyis kevesebb mint a feléből.
Ez hogy lehet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!