Építkezni szeretnék Baja külvárosában. Az igényeim minimálisak. Legyen legalább két hálószoba, konyha, wc, fürdő és ami fontos lenne,hogy egy legalább két férőhelyes garázs. Sajnos egyáltalán nem vagyok jártas a témában. Tudom,ez nagyon sok mindentől függ, én a legolcsóbb legegyszerűbb megoldásokkal is meg lennék elégedve,persze azért ne keljen megfagynom télen. Az említett összeg elég lenne egy ilyen berhuázásra?
Kérem csak a témában jártasok írjank. Előre is köszönöm.
A maradék 5-10 millióból meg felújítod és megépíted a garázst.
2021. dec. 6. 21:17
2/26 anonim válasza:
Nem hinném, hagyd a francba, még itt Miskolcon is volt olyan aki megközelítőleg ugyanennyi hanem több pénzzel bukott bele, és jelenleg is egy eladhatatlan szellemház évek óta. Mindig beszéljük családtagokkal ha nyernék a lottón, megvenném és befejezném mert amúgy tiszta Amerika filling :D
2021. dec. 6. 21:19
3/26 anonim válasza:
Hát ennyi pénzből kb. 60 nm jön ki, telek nélkül....
2021. dec. 6. 21:23
4/26 anonim válasza:
Mi ennyiből épitjük, 95nm2 mediterran stílusú téglaház. A generálkivitelező ismerős és nem rakja rá a szokásos hasznot, vmint a festés hőszigetelés is anyagárban van
2021. dec. 6. 21:39
5/26 anonim válasza:
Vidéken igen, városban nem hiszem (mármint mondjuk Budapesten esélytelen).
2021. dec. 6. 21:45
6/26 anonim válasza:
4-es vagyok, Kecskemét kertvárosában építünk
2021. dec. 6. 21:47
7/26 anonim válasza:
Nem. Most kb 400 ezer ft m2 áron számolunk, átlagban ennyiből jön ki egy alap ház. A jogszabályok miatt igènyeket nem tudsz leadni, okè, ha nem fűtesz majd, de a korszerű rendszert ki kell èpítened.
Szóval ha van telked, tudsz èpíteni 76 m2-t. Ebből 36 a garázs. Marad egy nappalira valód kb. Engedd el a garázst, vagy használtban gondolkozz ès akkor talán.
2021. dec. 6. 22:15
8/26 anonim válasza:
4-es Kecskeméten rohadt drágák a telkek. Mennyibe került a telek kertvárosi részen?
2021. dec. 6. 22:32
9/26 anonim válasza:
8 millió zártkert Katonatelepen, 350ezer volt átminősíteni belterületté
2021. dec. 6. 22:45
10/26 anonim válasza:
Kedves 4#, 6# os! Hol jartok az építkezéssel? Teljessen betudtok ennyiből költözni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!