Mi a neve annak a ...nak, amibe megy egy 2.5es réz vezeték és elosztja, tehát 2 vezeték jön ki belőle 1 a világítás felé és 1 a konnektor felé?
Egy linket tudtok küldeni erről az eszközről?
Tehát biztosító doboztól megy a vezeték és beérkezik a szobába.
Ott a kötődobozba megy és ott belemegy a ...-ba (amit kérdezek, h mi) és 2 vezeték megy tovább egy a világításba egy a konnektorhoz.
Wago? De milyen? Vagy mi a neve?
Légyszi linkeljetek már egy ilyet konkrétan valamelyik webshop-ból.
(Nem, nem akarok villanyt szerelni. Csak elméletbe beszélgetünk róla és idegesít, hogy nem tudom.)
Köszi!
Ez, hogy működik? 3 lyuk van rajta.
Adott a 3 eres 2.5 réz kábel. Azt kéne 2 felé osztani, 2db 3 eres 2.5es réz kábelre.
Te pontosan mi a szart akarsz kötni?
A 3 eresben van N, PE és L, neked mindet osztanod kell, vagyis 3 wago kell…
Légy szíves ne nyúlj a villanyidhoz!
Ne legyél már figyelmetlen.
Benne volt a kérdésben, hogy:
"Nem, nem akarok villanyt szerelni. Csak elméletbe beszélgetünk róla és idegesít, hogy nem tudom."
Nem kell bepörögni.
Elméletbe érdekel, mert nem tudom, h szokás megoldani és kíváncsi vagyok.
3 eres 2.5es réz kábelt úgy elosztani, hogy 2 vagy 3 (tehát több) réz kábel megy tovább.
Tehát így:
2.5es 3 eres réz kábel
Minden ér végére 1db 3 helyes Vezeték kötőelem-Wago
Minden a 3 Wagoba a megmaradt 2 üres hely egyikére a tovább menő kábel megfelelő rész (N, PE és L) és a másik üres helyre a másik tovább menő kábel.
Így tehát 1 Wagoban van pl:
Szobába bemenő 2.5es kábel N és a konnektorhoz tovább menő N és a villanyhoz tovább menő N
és ugyan így a PE és L
Így?
Van kettes és van nyolcas Wago is.
De mindegyikben csak elosztására, toldasra való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!