Építkezésnek hogy álljunk neki? Mik az első lépések?
És vajon minden felújitott? 32 amperes áram, vagy a negyven éves réz vezetékek a falban, 20 amperrel? Mert akkor mindegy is ha újra van csempézve,mert újra kell megint. Azért mondom ezt, mert jó ideje ingatlan szakmában vagyok (én írtam a telkes válaszokat is), és hihetetlen módon tudnak hirdetni, így felújitva, úgy felújítva,ledes világítás a wécében is, közben ott a konvektor, meg az ezer éves réz vezetékek, es átlag Marci csak akkor veszi észre, ha gebasz van, amikor be akarja üzemelni a mosogatogepet, vagy azt ne is, csak egyszerre akar teszem azt porszivozni és mikrozni, és jobb esetben lecsapja a biztosítékot rosszabb esetben leég a ház. Sok esetben még vezetékes víz sincs, és kiderül, hogy így mivel nem igazánhitelezhető, csak kp - t fogadnak el. Stb stb. Kicsit sarkitva, de ez az átlag a felujitottaknál.
Meg persze nem mindenki Jászberénybe akar menni.
Ingatlan szakértő ...
Régen aluminiumot használtak ...
Igen itt Jászberénybe teknőbe mosunk és tábortűz mellett melegszünk ...
Igen, a rezet elirtam, de nem azért mert nem tudom, hanem mert este van és fáradt vagyok. Na bumm. Örülök, hogy sikerült arra lecsapni, mint gyöngytyúk arra a bizonyosra. Utana meg egy tök értelmetlen dolgot hozzáfűzni a teknőről meg a tábortűzől. Ha tudod, linkeld már be a hirdetést.
Amúgy meg mindenki abban lakik tőlem, amiben akar. Ha elég, hogy szép a csempe, de közben sistereg a vezeték, lelke rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!