Ha sötétbarna látszó valódi FA gerendázatot szeretne a családunk nyolc méter szélességben födémként a jövőre épülő melléképületben beépíttetni (majd arra jön egy emelet, hálószobáknak) milyen lehetőségeink lehetnek? BSH ragasztásai... Befejezés lent.
BSH csúnya (nekünk csúnya) ragasztásai mennyire tűntethetőek el egységes barnára festéssel? Mintha ezek a rétegragasztott járható/teherviselő gerendák egyetlen szálfáknak tűnnének?
Vagy (mint régen évszázadokkal ezelőtt középkori kastélyokban, hiszen ezt a hatást kívánjuk egyébként is elérni) milyen nyolc méter hosszban, természetesen alátámasztás nelkül, teherviselésre képes vaskos szál-gerendákat lehet kapni, vagy külön kérésre rendeltetni?
(Melléképületünk (belső) szélessége nyolc méter, (úgyszint belső) hossza a teremnek tizenkét méter.)
Köszönök minden használható választ.
Világos. Évszazadokon át (direkt írtam is, de sikerült teljesen átsiklanod felette) meg tudták oldani csupán szál gerendákból a nyolc méteres távot (úgy, hogy emelet vagy, emeletek is voltak felette/rajta), de a mai modern korban, amiben már borzasztóan erős rétegragasztott gerendákat is feltaláltak már, ebben a modern korban (szerinted) nem lehet.....
Most fog jönni az M-Gerenda, "csak" ezzel meg az az óriási baj, hogy látszó gerendának nem lehet használni, szemben a hangulatos és szép, igényes sötétbarnára festett természetes hatású fával.
Szerintem már meg is van hol lehet a gond! Nálam ez értelemszerű, nálad nem biztos, hogy (nagy termek említésekor ez) automatikusan jön, így én kérek utólag elnézést.
Nyolc, kilenc, tíz méter széles (és ezektől jóval hosszabb) termek palotában, illetve a paloták megjelenés előtt kastélyokban voltak, nem egy, nem tíz, nem száz palotában és kastélyban vannak ilyen széles termek. Akkoriban még nem volt M-Gerenda, sem egyéb modern termék, csak fák voltak és ezek fölött sokszor még emelet, vagy akár emeletek is.
E(ezek)miatt a kiírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!