Van olyan biztonsági ajtó ami nem purhabbal hanem betonnal rögzített keretes?
Figyelt kérdés
Van, olyan magyar gyártmányú vagy nyugati és nem lemezes csak hanem rácsszerkezetet is tartalmazó biztonsági ajtót, ami meg is fizethető? Panel társasházba lenne, magánlakáshoz!2021. szept. 16. 18:22
11/15 A kérdező kommentje:
Választottam a www.andres-biztonsagiajto.hu,oldalról. Korrekt kis családi cég, kimentem megnézni a műhelyt is nagyon rendesek! Lejöttek a 200 km-re pestről és lemérték az ajtó paramétereit is. Majd leírom milyen munkát végeztek. A vége 450 sajnos de ez volt a legolcsóbb. A többi komoly ajánló 700 felett volt.
2021. okt. 5. 18:29
12/15 anonim válasza:
Szia!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy mik az ajtó paramétereri amit lemértek?
13/15 A kérdező kommentje:
A fal nyílás méreteit mérték le csak nem találtam a megfelelő szavakat! A jelenlegi tokot kiszedik és a bejáratot méricskélték!
2021. okt. 6. 21:29
14/15 anonim válasza:
Köszi a választ ùgy értettem leírod,hogy mik a méretek és,hogy hogyan kérted az ajtót?
15/15 A kérdező kommentje:
Sima panel! Nem tudok adatokat ne haragudj!
2021. okt. 15. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!