Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hova epitkeznek ennyien ha...

Hova epitkeznek ennyien ha 2xes aremelkedes volt?

Figyelt kérdés

A kornyeken nincs olyan het amikor ne latnam valahol a beton szivattyut. Amikor a betonnak napi ara van.

Akkor csak nincs elszegenyedve a magyar nem?

Az emberek megveszik az ujepitesut akkor is ha dagonyaban van az egesz.

Nem ertem az embereket, mintha ingyen lenne.

2021. aug. 17. 13:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Rackeve jo hely, de:

- Tomegkozlekedes otvar. A hev egy okadek es lassu. Pestre szar bemenni vele mert a kozvagohidig visz ahonnan szar eljutni barhova.

- Autos kozlekedes szinten szar. 51esen mehetsz de ha be akarsz jutni Pestre akkor hajnalban kell indulnod 5 orakor mert ha kicsit kesobb indulsz akkor 2 oras az ut vagy tobb.

Mehetsz a csepel szigeten de iszonyat a minosege az utnak es a vegen ugyis a nullasra jutsz ahonnan szopas.

Ha lenne hid az M6osra a dunan akkor lenne jo.

- Helyi dolgok. Van tesco (bar kisse gyengus) van Lidl, DM, rossmann, Penny. Ezek jo pontok de pl OBI csak Dunaujvarosban vagy az M5osnel. Vasarnap minden zarva ami ilyesmi. (Kiveve elelmiszer)

Ezekkel egyutt lehet elni. En home officeban tolom igy masabb. De akinek be kell jarnia meg tobb dologra van szuksege annak keves lesz. Kozel sincs mondjuk egy Dunaharasztihoz kepest.

Jah a lenyeget nem is mondtam, az egeszsegugy szinte kuka. El akartuk vinni a gyereket ful-orr-gegeszetre. Megmondtak, hogy csak 1-2 napot rendelnek es akkor is van 40 varakozo aki vagy bejut vagy nem.

Igy vegul vittuk maganba Pestre. Legalabb van biztositasunk ami fedezte, csak felutazni szar.

Ugyanez paromnal is. Normalis egeszsegugyi dolgok miatt utatni kell. (Nogyogyasz, gyogytorna stb)

Szoval erthetetlen, hogy 40M+ hazakba kikoltoznek Pestrol ide olyanok akik vakszeg ingazni fognak. (Ez feltetelezes)

2021. aug. 17. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
Miért olyan felfoghatatlan hogy valakinek van pénze? Nekünk a feleségemmel 40 millió forint megtakarításunk volt 35 évesen, hitelt sem vettünk fel úgy építkezünk most. Ha nagyon drága lesz az építőanyag akkor felveszünk hitelt a mostani lakásunkra és kész.
2021. aug. 17. 19:45
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
A megkezdett csokos építkezést be kell fejezni időre különben ugrik a pénz. Egyébként már dőlnek be a csokok, jövőre megkezdik a kilakoltatásokat is. Csak várjátok ki mi botrány lesz belőle...
2021. aug. 17. 19:51
 14/25 mindentudó99 ***** válasza:
#13 Ezt mondogatjátok már mióta de nem jön az apokalipszis hiába várjátok anyira. Pont annyi csokos lakás dől be mint bármely hitelnél. Azért ez nem deviza hitel.
2021. aug. 18. 06:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Sokan EU támogatásokból vásárolnak, újítanak fel.
2021. aug. 18. 14:18
 16/25 anonim ***** válasza:
15 milyen eu támogatásról beszélsz?
2021. aug. 19. 08:30
 17/25 anonim ***** válasza:

14-es csakhogy a csokos házat nem adhatja el a tulajdonos 10 évig! Így mehet albérletbe vagy a híd alá, de az ingatlana elszáll! Egy "sima" lakáshitel esetén eladhatja és valamennyit tud torleszteni.

Egyébként onnan tudom hogy nem kamu hogy már több önkormányzat szociális szükséglakásokat építtet.

2021. aug. 19. 21:35
 18/25 anonim ***** válasza:

Én pont ugyan oda fogok építkezni, ahová tavaly szerettem volna, de belefutottam némi adminisztrációs problémába és már egy éve csúszik az építkezés. De nem is ez a lényeg!

Csok nélkül, egyedül állóként építkezek kb 50% önerővel. Nem örököltem, alkalmazott vagyok. Jól keresek, és egész jól bánok a fizetésemmel. Bár utóbbi csak saját vélemény.

34/F

2021. aug. 20. 08:46
 19/25 anonim ***** válasza:
18. Hány ilyen névtelen csodagyerek van a gyak. hun! :)
2021. aug. 20. 09:17
 20/25 anonim ***** válasza:

18+

én soha nem dolgoztam külföldön :)

Lehet névtelen vagyok, ahogy te is 19, viszont jövő ilyenkorra már kész lesz a házam.

A nagy "csoda" pedig: úgy kell szakmát választani, hogy legyen rá kereslet, meg alapból jó legyen a fizetés. A többi meg szorgalom, kitartás és sok sok munka. Az extra még, hogy időben ki kell lépni a komfortzónából és munkahelyet váltani, nem csak beszélni róla, és évekig húzni-halasztani. Én 3 váltással több mint 3x-ára növeltem így fizetésemet 8 év alatt.

34/F (gépészmérnök)

2021. aug. 20. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!