Mennyiből jön ki egy kb 10*4 m-es medence építése?
Igen, tudom ne csináljam házilag de a kért ajánlatok alapján 8 Millió az ára kb:!
Viszont... külön-külön utána járva kőműves (medence test), fóliázással és gépészettel foglalkozó szakember összes ajánlata épp hogy eléri a 2 Milliót. Erre még extrák, hőszivattyú, homokszűrő... mindössze 3 Millió.
Akkor miért akarnak nekem 8-10 Millióért építeni?
Összekókányolják neked, aztán évente ráköltesz még 1-2 millát....
Megéri...?????
Hát akkor csináltasd velük. 2 évig fogják csinálni, mire mindegyik ráér egymás után, aztán ha folyat valamelyik cső az egész (!) medencét szét kell bontani és visszaépíteni előröl de még úgy sem garancia hogy megvan a lyuk. Garanciát meg ne várj tőlük.
Egyébként egy 60 m3-es medencére kevés a 8 millió áfásan számlásan mindentől. Valamit félreértettek az árajánlatot adó szakembereid.
Köszönöm a válaszokat de sajnos nem értek egyet. Utosó válaszadó: igen csináltam mostanában építkezést, épp benne vagyunk. Egy régi házat kívül belül csupasz tégláig levertünk és kisebb falakat átraktunk, ajtót bontottunk csuktunk! Mindenből a legjobb minőséget veszem, nem generál kivitelező csinálja!! Minden folyamatra árajánlatot kérek. Az anyagokat én számoltam ki és rendeltem meg.
Eredmény az lett hogy van egy vadi új gyönyörű 140m2-es házam, + 36m2 terasz 25 M-ból. Ha ezt felhúztam volna a 0-ról biztos, hogy több mint a duplája.
6: tipikus GYK-kérdező....
Sok hasonló még oda is írja, hogy "légyszi, ne beszéljetek le róla", vagy "fikázás választ nem kérek".
:-D :-D
CSak a saját prekoncepcióját szeretné megerősítve látni....
Aztán majd pár hónap múlva kiír egy következő kérdést, hogy nem működik, szarul lett megcsinálva, stb. stb.....
"Eredmény az lett hogy van egy vadi új gyönyörű 140m2-es házam"
1. Az nem építkezés amit csinálsz, hanem felújítás.
2. Igen, vadi új a ház, kivéve a legfontosabb (és nem cserélhető, nagyon nehez és kötlségesen javítható) részét, a falakat és az alapot. Attól hogy felújítjátok, nem lezs vadi új a ház. Szerintem te nem vagy tisztában vele, hogy az új és a felújított között mi a különbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!