Ez a típusterv jól nézne ki lapos tetővel?
Figyelt kérdés
Találtam az európai unió által támogatott ingyenes házterveket.
Ez megtetszett. Lapos tetővel milyen lenne ?
Valaki tud belőle egy jó látképet csinálni ?
2021. jún. 19. 13:34
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben nem a tetővel foglalkoznék első sorban hanem azzal, hogy minek van 2 fürdőszoba, miközben sem konyha, sem étkező, sem kamra, sem "kacat tároló" stb... nincsen.
2/5 anonim válasza:
#1 A nagy egybe nappaliban ott van a konyha és az étkező is a képen. Illetve van egy "mosókonyha" mint tároló. A 2 fürdő pedig szerintem alap, egy 4 vagy több tagú családra.
3/5 anonim válasza:
Az nem konyha, hanem egy kis lyuk.
Bocs.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jo kis haz, az amerikai konyhas nappali 40nm-es,tobb mint nemelyik komplett lakas,szoval nem tudom milyen kis lyukrol beszeltek.Ami a tenyleges kerdest illeti...hat nem tudom..lapos tetovel engem ez az epulet a regi falusi tejcsarnokokra emlekeztetne.
5/5 anonim válasza:
Most nezem,hogy ket beepitett szekreny is lenne,ugyhogy a hianyolt kacattarolo is pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!