Redőny esetén hogyan kell számolni?
Tehát a neten mindenhol azt írják, hogy m2-re megy a buli.
Én most lemértem és 18 M2 felfelé kerekítve az ablakok területe.
Viszont volt kint egy szaki a múlt héten és 21 m2-t tüntetett fel árajánlatban.
Honnan eredhet a 3 M2?
Tudtok ebben segíteni?
Vagy szimplán hülyének néz?
Csak az üveget merted, vagy ablakot kerettel együtt?
... De az is lehet, hogy kissé "éhes" a szaki, és így próbál még több bevételre szert tenni
1. Nem mérted bele a keretet/tokot.
2. Az esetedben redőny nem az ablakra "lóg rá" ahogy az utólagos beépítésnél szokott lenni, hanem az ablak fölé el lehet helyezni, emiatt több a négyzetméter.
3. Van a redőnyösnél legkisebb méret, tehát a 40x40-es wc ablakra (nyilván eltúlzott példa) is ki kell fizetni egy egész négyzetmétert például.
4. Sok szakinál (konkrétan redőnyösnél nem tapasztaltam ilyet, de rengeteg más területen igen) megkezdett egységenként kell fizetni. Tehát pl a méretre készített üveglapot negyed nm-enként mérik, mindig felfelé kerekítve, szóval az 1,1 nm lapot 1,25-nek számolják. Szóval minden megkezdett X terület YZ forintba kerül (darabonként külön, tehát 10 darab 0,1 nm-es az 2,5 nm árban van összesen).
5. Át akar verni a redőnyös.
6. Béna a redőnyös, nem tud számolni.
7. Te vagy béna, nem tudsz számolni.
Ezek a lehetőségek vannak, ebből valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!