Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerintetek saccra mennyi...

Szerintetek saccra mennyi lesz a gáz bevezetés?

Figyelt kérdés

szisztok, van az udvaron gáz csonk,

a gáz csonk és a ház között van kb 20m

a ház maga. 40nm. . ebből 3helyiségbe kellene konvektor.

Víz melegítéshez nem kellene gáz kazán, mert van bojler, arról van meleg víz fürdéshez.

csak konvektor kellene ami meleget ad.

ezekhez miket kell a gáz szerelő szakembernek beszerelnie? mennyibe kerülne szerintetek? nem kellene pontosan, csak így tippre?

2021. máj. 21. 19:12
 1/5 mindentudó99 ***** válasza:
A gázterv most a szüleimnél 55 ezer volt. A többit nem tudom itt kazán meg radiátor csere volt
2021. máj. 21. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ügyesek a szüleid!

Szeretném elkérni a tervező elérhetőségét mert egy megrendelőm épp keres egy tervezőt.

Ha ilyen olcsón megtervez egy teljes fogyasztói vezeték rendszert és müszaki bizt felül is vizsgálja mert az új GMBSz szerint már neki kell ilyenkor és mindezt 55 e forintért.

Ne viccelj már!

Esetleg terv módosítás de ez teljesen más.

2021. máj. 21. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
3 konvektor 3x100eFt legalább, nem tudom az elosztásokat, de gázcső métere 3eFt, plusz idomok 1eFt/db, terv + munkadíj, engedélyeztetés én saccra 1 misit mondanék. :)
2021. máj. 21. 21:43
 4/5 anonim válasza:
Konvektorok nélkül szerintem 400
2021. máj. 21. 21:50
 5/5 mindentudó99 ***** válasza:
#2 Régi rendszer átalakítás. Biztos igazad van nem tudom árban a különbséget
2021. máj. 22. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!