Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Fennmaradási engedély ára, ha...

Fennmaradási engedély ára, ha csak állnak a falak, mennyi büntetéssel jár?

Figyelt kérdés

Már folyamatban van a dolog. A hölgy annyit mondott nekem, hogy 140e/nm ha készen van. Ugye nekünk csak a falak állnak. És erre azt mondta hogy így kevesebb a büntetés, kérdeztem mennyi lehet így akkor?! Aztmondta majd keres engem telefonon. De érdekelne, valaki nem járt e hasonló cipőben. Erre is gondolom négyzetméter ár van kiszabva, vagy nem tudom.

És ez esetben ha megkapnánk a fennmaradási engedélyt, akkor mi lenne a következő folyamat? Menyi idő lehet egy ilyen probléma helyre állítása?

2021. máj. 8. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem lesz sokkal kevesebb mert akkor mindenki ezt csinálná. Bejelentené minimális készültségi fokon, kifizetné a csökkentett büntetést és utána befejezné a házat teljesen.
2021. máj. 8. 07:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, utána engedélyt kell kérni a munkálatok folytatására, ugyanúgy kell tervező, föld mérő. Stb.
2021. máj. 8. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kapsz rá fennmaradásit!Ha az épület eddig elkészült része megfelel a helyi HÉSZ.-nek,(építmény magasság,oldaltartás,beépíthetőség)akkor megtervezteted,E napló,befejezed ,kérsz rá lakhatásit.Természetesen a bünti jár!Ha nem felel meg az előírásoknak,akkor bontási kötelem és a bírság.Fél év után megint kijönnek és ha nincs elbontva kapsz egy ugyan akkora csekket,mint elsőnek és megint van 6 hónapod a bontásra.És kezdődik újra ..
2021. máj. 10. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Fantasztikus
2021. máj. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!