Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Kültérre szánt zártszelvényeke...

Kültérre szánt zártszelvényeket milyen festékkel érdemes lefesteni,hogy minél tartósabbak legyenek?

Figyelt kérdés
Hammerite(úgy tudom ez alá nem kell alapozó se) vagy alapozó+zománcfesték? Ha ez utóbbi akkor ebből melyik márka a legjobb?

2021. febr. 21. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a kerítést festettem le 10 éve Hammerite-al és tökéletesen elégedett vagyok vele, meg sem moccan.

Mással nem is próbálkoztam.

2021. febr. 21. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább rozsdagátló+zománc parti vagyok. Koralkyd-nek van ez a vörös rozsdagátló alapozója amivel met vagyok elégedve. Vizóraaknám fedele van csak önmagában lefestve vele, és úgy bírja, hogy majdnem naponta járok át rajta kocsival. Nem mondom, hogy nem kopott már meg itt-ott, de rozsda nincs rajta, pedig évekkel ezelőtt festettem le.
2021. febr. 21. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm is dícséri a Hammerite-t,én még nem használtam. Elég a szennyeződésektő megtakarítani,nem kell rozsdamaró,alapozó,zománc sem. Ha ezt beleszámolod,már nem is olyan drága.És gyorsabb,nem kell a rétegek száradására várni.
2021. febr. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!