Érdemes lakberendezőt megbízni építkezésnél vagy felújításnál? Vagy az asztalosok is csinálnak látványtervet? Pl konyha, vagy gardrób, vagy fürdőszoba. Ha a padló burkolatok, csempék már megvannak.
Szerintem lakberendező.
Az asztalos szinte biztos nem fog neked látványtervezni
Belső építészt, lakberendezőt érdemes, de arra tényleg érdemes készülni, hogy lehetnek hajmeresztő gondolataik és mindezt egy vagyonért.
Szerintem ha meg is bízol valakit, érdemes olyat keresni, aki két lábbal a földön jár. Már ha számítanak az anyagiak.
Egyébként ha van némi kreatív vénád és leülsz, akkor te is simán tudsz tervezni. Én kifejezetten imádtam ezt a szakaszt a lakásvásárlásunk után.
Mindig is lesznek olyan mesterek,akik a megszokotton kívül nem hajlandóak egyébre, és lesznek olyan elszállt lakberendezők, akiket a látványon kívül más nem nagyon érdekel. Mondom ezt lakberendezői tapasztalattal. Nem véletlenül van saját csapata egy befutott tervezőnek.
Egyébként a tervezés ára attól is függ, mennyire összetett a feladat.Ha tényleg csak látványterv variációk szükségesek,nem nagy összeget kérnek. ( Más az, ha pl. segít válogatni az áruházban, csapatot hoz, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!