Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen az olyan kád, amibe...

Milyen az olyan kád, amibe bele lehet ülni, de könnyű kimászni belőle?

Figyelt kérdés

Tehát nem ülőke kéne, mert aki arra ül, az nem a kád vízben ül,hanem fölötte. Nem is ajtó a kádra, mert attól, hogy ott az ajtó, előbb még fel kéne állni, hogy azon kisétáljon az ember. De felállni nehéz.

Megoldás?

2020. ápr. 25. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az már inkább medence ami neked kell. Kb. lépcsőn kellene belesétálni a vízbe?
2020. ápr. 25. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass zuhanyozót, két fali kapaszkodóval meg egy műanyag kisszékkel.
2020. ápr. 25. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ajánlottam a zuhanyozót, mert ugyanez a gondom volt a kádból való kikeléssel. Isteni a zuhanyozó, a korábbi szenvedés után. Imádom.
2020. ápr. 25. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ülőkádak, mintha lépcsőn ülnél. Es kapaszkodó falra. Ha úgy is nehéz felallni, akkor zuhanyzó tényleg csak.
2020. ápr. 26. 07:58
 5/6 anonim válasza:
100%

Nem kövérség (ahogy a 2-ik válaszoló poénkodik)hanem számos betegség is legyengíthet bárkit,hogy ha elesik nem bír felállni a földről vagy nem bír kimászni a kádból!

Apámnak gerinctörése volt velőkárosodással és sokáig nekem kellett segítenem neki valahogy kikecmeregjen.

Komplikált lett volna üllőkáddal kísérletezni,mert lehet abból se bírt volna kiszállni.

Végül kötéllétrával sikerült!

A betonfödém ártúrásával egy erős kötélből készült hágót szereltem neki a kád fölé amivel még ma is 76 évesen is ki tudja magát tornázni a kádból.

2020. ápr. 27. 22:34
 6/6 anonim válasza:
100%
Nekem úgy van megoldva hogy sarokkád, de az egyik fal felől van egy kis 50 cm-es padkarész kialakítva amire rá tudok ülni a kerekesszékből és a kád sarka felől ki-be tudok mászni, mert ott van a kádban is ugye egy ilyen ülőkeszerű lépcső. Mondjuk ehhez hely is kell.
2020. máj. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!